Skip to main content

Iskaffe med kaffeisbiter

Enkel
5min

Med isbiter av kaffe klare i fryseren kan du servere deilig iskaffe i rekordfart. Husk at isbitene trenger å stå i fryseren i ca. 4 timer.

3.8
(135)

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 dl
sterk kaffe

Til servering

Fremgangsmåte

  1. Brygg sterk kaffe, ev. espresso og hell over i isbitformer.

    Tips

    Ønsker du en iskaffe med mer sødme, kan du røre ut litt honning eller sukker i den varme kaffen før den helles i isbitformer.

  2. Sett isbitbrettet i fryseren og frys til gjennomfrossen ca. 4 timer. Fyll opp store glass med kaffeisbitene, 5-6 isbiter per porsjon, og hell over melk.

    Tips

    Hvor sterk iskaffen skal være er opp til enhver, så smak deg fram til forholdet mellom kaffe og melk, samt styrke på kaffen som brukes i isbitene.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Varier kaffeisbitene med forskjellig type kaffe, fruktig, bitter eller rund, eller kaffe tilsatt siruper med forskjellig smak.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter