Smoothie bowl med mango

Smoothie bowl med mango

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
En frisk og deilig smoothie som faller i smak hos både store og små. Mango og bringebær er en klassisk kombinasjon og denne fungerer både som en god start på dagen og som dessert.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk frosne bananer
6 dl Biola® syrnet lettmelk Naturell
4 dl frossen mangoer
1 dl Sunniva Original Appelsinjuice
1 ss sitronsaft

TOPPING

½ stk mango
1 ts sitronsaft
8 ss bringebær
2 stk bananer
4 ts kakaonibs
4 ts flytende honning
4 ts kokosmasse

Slik gjør du det

    1. Frys banan i skiver over natten.
    2. Kjør Biola®, frossen banan og mango, appelsinjuice og sitronsaft i en blender til en jevn og luftig smoothie.
    3. Skrell og del mango i små terninger og vend med sitronsaft. Del bringebær i to og banan i skiver.
    4. Fordel smoothie i dype boller og dekorer med mangobiter, bringebær, banan og kakaonibs. Drypp over honning, dryss med kokos og server med en gang.
      Tips!

      Om du ikke har kakaonibs tilgjengelig kan du bruke litt revet mørk sjokolade i stedet.

Tips!

Legg overmodne bananer i fryseren og bruk dem i smoothien. Del i skiver og frys i små porsjonsposer, så er det bare å ha dem i blenderen.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat