
Smoothie bowl med jordbær og basilikum
En spennende smoothie-kombinasjon av friske smaker toppet med knasende pinje- og gresskarkjerner, poppet bokhvete og basilikumolje.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Basilikumolje
Topping
Fremgangsmåte
- 1
Kjør basilikumblader, olivenolje, limesaft og honning til en jevn saus i en blender eller med en stavmikser.
- 2
Rist pinjekjerner gylne i en tørr panne. Skyll bokhveten godt. Varm olje i en stekepanne og rist bokhveten til den er sprø og gyllen. Rør hele tiden. La den renne av seg på litt kjøkkenpapir.
- 3
Kjør Biola®, frossen frukt og jordbær, limesaft og mandelmel i en blender til en jevn og luftig smoothie.
Tips
Du kan kjøre mandler i en blender til grovt mel om du ikke får tak i mandelmel der du bor.
- 4
Fordel smoothie i dype boller og dekorer med jordbær i skiver, gresskarkjerner, ristede pinjekjerner og bokhvete. Drypp over basilikumsausen, pynt med friske basilikumblader og server med en gang.
Tips
Du kan enten kjøpe poser med frossen frukt i butikken eller fryse ned din egen. Del frukten i biter og frys i porsjonsposer slik at det bare er å ha dem i blenderen. Dette er en fin måte å unngå å kaste overmoden frukt på. Jo mer moden frukten er, jo mer sødme har den.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


