Smoothie bowl med kokos

(21)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Smoothie med smak av sol og varme. Syrlig og søt tropisk frukt, friske bringebær og kokos gjør denne til en sommerfavoritt.

Antall porsjoner

Ingredienser

6 dlBiola® syrnet lettmelk Naturell
3 dlfrossen ananas
1 dlfrossen mango
2 dlkokosmasse
2 dlkokosmelk
1 sslimesaft

TOPPING

2 stkananasringer
8 ssbringebær
4 sskokosflak
4 tskokosmasse
4 tschiafrø
20 stkmynteblader
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Kjør Biola®, frossen ananas og mango, kokosmasse, kokosmelk og limesaft i en blender til en jevn og luftig smoothie. La den stå ca. 5 minutter slik at kokosmassen sveller og smoothien tykner.
    2. Skjær skallet av ananas til toppingen og del i biter.
    3. Fordel smoothie i dype boller og dekorer med ananasbiter, bringebær, kokosflak, kokosmasse, chiafrø og frisk mynte. Server med en gang.

      Tips:

      Har du ikke chiafrø eller kokosflak tilgjengelig, kan du erstatte dem med noe annet som gir krønsj, for eksempel nøtter eller müsli.

Tips:

Du kan toppe smoothiebowlsene med det du har for hånd. Friske bær, frukt i biter, nøtter og frø fungerer godt. Tenk på en miks av konsistens og farge. Da blir det både en fryd for øyet og for gane.

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar