Smoothie bowl med kokos

Smoothie bowl med kokos

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Smoothie med smak av sol og varme. Syrlig og søt tropisk frukt, friske bringebær og kokos gjør denne til en sommerfavoritt.

Ingredienser

Antall porsjoner

6 dl Biola® syrnet lettmelk Naturell
3 dl frossen ananas
1 dl frossen mango
2 dl kokosmasse
2 dl kokosmelk
1 ss limesaft

TOPPING

2 stk ananasringer
8 ss bringebær
4 ss kokosflak
4 ts kokosmasse
4 ts chiafrø
20 stk mynteblader

Slik gjør du det

    1. Kjør Biola®, frossen ananas og mango, kokosmasse, kokosmelk og limesaft i en blender til en jevn og luftig smoothie. La den stå ca. 5 minutter slik at kokosmassen sveller og smoothien tykner.
    2. Skjær skallet av ananas til toppingen og del i biter.
    3. Fordel smoothie i dype boller og dekorer med ananasbiter, bringebær, kokosflak, kokosmasse, chiafrø og frisk mynte. Server med en gang.
      Tips!

      Har du ikke chiafrø eller kokosflak tilgjengelig, kan du erstatte dem med noe annet som gir krønsj, for eksempel nøtter eller müsli.

Tips!

Du kan toppe smoothiebowlsene med det du har for hånd. Friske bær, frukt i biter, nøtter og frø fungerer godt. Tenk på en miks av konsistens og farge. Da blir det både en fryd for øyet og for gane.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat