
Smoothie bowl med chiafrø
En tropisk smoothie med mango og chiafrø smaker overraskende godt. Topp den med friske bær, kokos og mynte.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
TOPPING
Fremgangsmåte
- 1
Bløtlegg chiafrø i juice over natten.
Tips
Chiafrøene gir fra seg stivelse når de legges i bløt og blir til en geléaktig masse som gir tykkelse til smoothien.
- 2
Kjør Biola®, bløtlagte chiafrø med juice og mango i en blender til en jevn og luftig smoothie.
- 3
Del jordbær i skiver og grovhakk valnøtter.
- 4
Fordel smoothie i dype boller og dekorer med jordbær, hakkede valnøtter, kokosflak, bjørnebær og chiafrø. Dryss over friske mynteblader og server med en gang.
Tips
Bytt gjerne ut noe av mangoen med frossen banan om du ønsker mer sødme enn syre. Det kan også være en god idé å fryse ned godt moden mango selv for da er du sikker på at den er moden og søt nok. Frossen mango kjøpt i butikk er ofte mindre moden og dermed mindre søt.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


