Skip to main content

Smoothie bowl med chiafrø

Enkel
15min

En tropisk smoothie med mango og chiafrø smaker overraskende godt. Topp den med friske bær, kokos og mynte.

4.0
(44)
Next ImageSmoothie bowl med chiafrø

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

6 dl
Biola® Naturell Laktosefri eller TINE Yoghurt Naturell
2 ss
chiafrø
4 dl
frossen mango

TOPPING

8 stk
jordbær
4 ss
valnøtter
8 ss
bjørnebær
4 ss
kokosflak
4 ts
chiafrø
20 stk
mynteblad

Fremgangsmåte

  1. Bløtlegg chiafrø i juice over natten.

    Tips

    Chiafrøene gir fra seg stivelse når de legges i bløt og blir til en geléaktig masse som gir tykkelse til smoothien.

  2. Kjør Biola®, bløtlagte chiafrø med juice og mango i en blender til en jevn og luftig smoothie.

  3. Del jordbær i skiver og grovhakk valnøtter.

  4. Fordel smoothie i dype boller og dekorer med jordbær, hakkede valnøtter, kokosflak, bjørnebær og chiafrø. Dryss over friske mynteblader og server med en gang.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Bytt gjerne ut noe av mangoen med frossen banan om du ønsker mer sødme enn syre. Det kan også være en god idé å fryse ned godt moden mango selv for da er du sikker på at den er moden og søt nok. Frossen mango kjøpt i butikk er ofte mindre moden og dermed mindre søt.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter