Smoothie bowl med gulrot og kokos

Smoothie bowl med gulrot og kokos

0
12
Enkel15 min
Det å servere en lekker og søt smoothiebowl kan være en fin måte å få i barn grønnsaker de kanskje ellers ikke spiser. Her er gulrot en av ingrediensene sammen med banan, kokos og dadler.

Ingredienser

Antall porsjoner

TOPPING

  • 2 stk
    bananer
  • 8 stk
    dadler
  • 1 stk
    gulrot
  • 4 ss
    valnøtter
  • 4 ss
    kokosmasse
  • 4 ts
    frysetørkede bringebær
  • 4 ts
    lønnesirup
  • 1 ts
    kanel

Slik gjør du det

  1. 1

    Frys banan i skiver over natten. Riv gulrot og fjern steiner fra dadlene.

  2. 2

    Kjør Biola®, frosne bananer, revet gulrot, dadler, Sunniva Supri, kokosmasse og kanel i en blender til en jevn og luftig smoothie.

    Tips

    Dadler fungerer som søtningsmiddel. Du kan velge å bruke honning, lønnesirup eller agavesirup i stedet.

  3. 3

    Del banan i skiver, dadler i biter, riv gulrot og hakk nøtter.

  4. 4

    Fordel smoothie i dype boller og dekorer med bananskiver, dadler, revet gulrot, hakkede valnøtter, kokosmasse og frysetørkede bringebær. Drypp over lønnesirup, dryss med kanel og server med en gang.

Tips

Legg overmodne bananer i fryseren og bruk dem i smoothien. Del i skiver og frys i små porsjonsposer, så er det bare å ha dem i blenderen sammen med resten av ingrediensene.

Del denne oppskriften: