Smoothie bowl med gulrot og kokos

Smoothie bowl med gulrot og kokos

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Det å servere en lekker og søt smoothiebowl kan være en fin måte å få i barn grønnsaker de kanskje ellers ikke spiser. Her er gulrot en av ingrediensene sammen med banan, kokos og dadler.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk frosne bananer
6 dl Biola® syrnet lettmelk Naturell
2 dl Sunniva Supri® Eple og Gulrot
1 stk gulrot
8 stk dadler
1 dl kokosmasse
¼ ts kanel

TOPPING

2 stk bananer
8 stk dadler
1 stk gulrot
4 ss valnøtter
4 ss kokosmasse
4 ts frysetørkede bringebær
4 ts lønnesirup
1 ts kanel

Slik gjør du det

    1. Frys banan i skiver over natten. Riv gulrot og fjern steiner fra dadlene.
    2. Kjør Biola®, frosne bananer, revet gulrot, dadler, Sunniva Supri, kokosmasse og kanel i en blender til en jevn og luftig smoothie.
      Tips!

      Dadler fungerer som søtningsmiddel. Du kan velge å bruke honning, lønnesirup eller agavesirup i stedet.

    3. Del banan i skiver, dadler i biter, riv gulrot og hakk nøtter.
    4. Fordel smoothie i dype boller og dekorer med bananskiver, dadler, revet gulrot, hakkede valnøtter, kokosmasse og frysetørkede bringebær. Drypp over lønnesirup, dryss med kanel og server med en gang.
Tips!

Legg overmodne bananer i fryseren og bruk dem i smoothien. Del i skiver og frys i små porsjonsposer, så er det bare å ha dem i blenderen sammen med resten av ingrediensene.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat