Smoothie bowl med chiafrø
Enkel•15 min min
En tropisk smoothie med mango og chiafrø smaker overraskende godt. Topp den med friske bær, kokos og mynte.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
6 dlBiola® Naturell Laktosefri eller TINE Yoghurt Naturell
-
2 sschiafrø
-
4 dl
-
4 dlfrossen mango
TOPPING
-
8 stkjordbær
-
4 ssvalnøtter
-
8 ssbjørnebær
-
4 sskokosflak
-
4 tschiafrø
-
20 stkmynteblader
Slik gjør du det
-
1
Bløtlegg chiafrø i juice over natten.
Tips
Chiafrøene gir fra seg stivelse når de legges i bløt og blir til en geléaktig masse som gir tykkelse til smoothien.
-
2
Kjør Biola®, bløtlagte chiafrø med juice og mango i en blender til en jevn og luftig smoothie.
-
3
Del jordbær i skiver og grovhakk valnøtter.
-
4
Fordel smoothie i dype boller og dekorer med jordbær, hakkede valnøtter, kokosflak, bjørnebær og chiafrø. Dryss over friske mynteblader og server med en gang.