placeholder image
2

Smoothie bowl med chiafrø

(27)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En tropisk smoothie med mango og chiafrø smaker overraskende godt. Topp den med friske bær, kokos og mynte.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

6 dlBiola® syrnet lettmelk Naturell
2 sschiafrø
4 dlSunniva® Premium Eple og Mango
4 dlfrossen mangoer

TOPPING

8 stkjordbær
4 ssvalnøtter
8 ssbjørnebær
4 sskokosflak
4 tschiafrø
20 stkmynteblader

Slik gjør du det

    1. Bløtlegg chiafrø i juice over natten.

      Tips:

      Chiafrøene gir fra seg stivelse når de legges i bløt og blir til en geléaktig masse som gir tykkelse til smoothien.

    2. Kjør Biola®, bløtlagte chiafrø med juice og mango i en blender til en jevn og luftig smoothie.
    3. Del jordbær i skiver og grovhakk valnøtter.
    4. Fordel smoothie i dype boller og dekorer med jordbær, hakkede valnøtter, kokosflak, bjørnebær og chiafrø. Dryss over friske mynteblader og server med en gang.

Tips:

Bytt gjerne ut noe av mangoen med frossen banan om du ønsker mer sødme enn syre. Det kan også være en god idé å fryse ned godt moden mango selv for da er du sikker på at den er moden og søt nok. Frossen mango kjøpt i butikk er ofte mindre moden og dermed mindre søt.

Kommentarer