tablecloth-basil
Smoothie bowl med chiafrø
(39)

Smoothie bowl med chiafrø

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En tropisk smoothie med mango og chiafrø smaker overraskende godt. Topp den med friske bær, kokos og mynte.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

6 dlBiola® syrnet lettmelk Naturell
2 sschiafrø
4 dlSunniva® Premium Eple og Mango
4 dlfrossen mangoer

TOPPING

8 stkjordbær
4 ssvalnøtter
8 ssbjørnebær
4 sskokosflak
4 tschiafrø
20 stkmynteblader
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Bløtlegg chiafrø i juice over natten.
      blue heart
      Tips!

      Chiafrøene gir fra seg stivelse når de legges i bløt og blir til en geléaktig masse som gir tykkelse til smoothien.

    2. Kjør Biola®, bløtlagte chiafrø med juice og mango i en blender til en jevn og luftig smoothie.
    3. Del jordbær i skiver og grovhakk valnøtter.
    4. Fordel smoothie i dype boller og dekorer med jordbær, hakkede valnøtter, kokosflak, bjørnebær og chiafrø. Dryss over friske mynteblader og server med en gang.
blue heart
Tips!

Bytt gjerne ut noe av mangoen med frossen banan om du ønsker mer sødme enn syre. Det kan også være en god idé å fryse ned godt moden mango selv for da er du sikker på at den er moden og søt nok. Frossen mango kjøpt i butikk er ofte mindre moden og dermed mindre søt.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff