placeholder image
0

Ismocca

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En fyldig iskaffe med en god balanse mellom kaffe og sjokolade kan nytes i sommervarmen, enten som et lite måltid i seg selv eller som dessert.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stkespresso (1 espresso er ca. 30 ml)
4 sssjokoladesaus (ev. ekstra til pynt)
10 stkisbiter
4 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett

Til servering

1 dlTINE Kremfløte
2 ssrevet sjokolade

Slik gjør du det

    1. Brygg espresso og ha over i glass. Fordel sjokoladesaus i og rør ut i den varme espressoen.

      Tips:

      Du kan gjerne ha litt ekstra sjokoladesaus på innsiden av glasset som dekor. Frys gjerne glassene på forhånd ved å legge dem i fryseren i 30 minutter. Ha litt sjokoladesaus på innsiden av glassene og frys videre i 10 minutter. Det blir både ekstra avkjølende og pent å se på.

    2. Håndpisk fløten til myk krem. Fyll glass med isbiter, sjokoladekaffe og hell over melk. Topp med krem og dryss over revet sjokolade.

Tips:

Har du ikke mulighet til å lage espresso, kan du bruke annen sterkbrygget kaffe. Jo sterkere kaffen er, jo mer kaffesmak får du.

Kommentarer