
Ismocca
En fyldig iskaffe med en god balanse mellom kaffe og sjokolade kan nytes i sommervarmen, enten som et lite måltid i seg selv eller som dessert.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Brygg espresso og ha over i glass. Fordel sjokoladesaus i og rør ut i den varme espressoen.
Tips
Du kan gjerne ha litt ekstra sjokoladesaus på innsiden av glasset som dekor. Frys gjerne glassene på forhånd ved å legge dem i fryseren i 30 minutter. Ha litt sjokoladesaus på innsiden av glassene og frys videre i 10 minutter. Det blir både ekstra avkjølende og pent å se på.
- 2
Håndpisk fløten til myk krem. Fyll glass med isbiter, sjokoladekaffe og hell over melk. Topp med krem og dryss over revet sjokolade.
Tips
Har du ikke mulighet til å lage espresso, kan du bruke annen sterkbrygget kaffe. Jo sterkere kaffen er, jo mer kaffesmak får du.