Ismocca
Enkel•15 min min
En fyldig iskaffe med en god balanse mellom kaffe og sjokolade kan nytes i sommervarmen, enten som et lite måltid i seg selv eller som dessert.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkespresso (1 espresso er ca. 30 ml)
-
4 ssferdig sjokoladesaus (ev. ekstra til pynt)
-
10 stkisbiter
-
4 dl
Til servering
-
1 dl
-
2 ssrevet sjokolade
Slik gjør du det
-
1
Brygg espresso og ha over i glass. Fordel sjokoladesaus i og rør ut i den varme espressoen.
Tips
Du kan gjerne ha litt ekstra sjokoladesaus på innsiden av glasset som dekor. Frys gjerne glassene på forhånd ved å legge dem i fryseren i 30 minutter. Ha litt sjokoladesaus på innsiden av glassene og frys videre i 10 minutter. Det blir både ekstra avkjølende og pent å se på.
-
2
Håndpisk fløten til myk krem. Fyll glass med isbiter, sjokoladekaffe og hell over melk. Topp med krem og dryss over revet sjokolade.