Skip to main content

Ismocca

Enkel
15min

En fyldig iskaffe med en god balanse mellom kaffe og sjokolade kan nytes i sommervarmen, enten som et lite måltid i seg selv eller som dessert.

4.1
(56)
Next ImageIsmocca

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
espresso (1 espresso er ca. 30 ml)
4 ss
ferdig sjokoladesaus (ev. ekstra til pynt)
10 stk
isbit

Til servering

2 ss
revet sjokolade

Fremgangsmåte

  1. Brygg espresso og ha over i glass. Fordel sjokoladesaus i og rør ut i den varme espressoen.

    Tips

    Du kan gjerne ha litt ekstra sjokoladesaus på innsiden av glasset som dekor. Frys gjerne glassene på forhånd ved å legge dem i fryseren i 30 minutter. Ha litt sjokoladesaus på innsiden av glassene og frys videre i 10 minutter. Det blir både ekstra avkjølende og pent å se på.

  2. Håndpisk fløten til myk krem. Fyll glass med isbiter, sjokoladekaffe og hell over melk. Topp med krem og dryss over revet sjokolade.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Har du ikke mulighet til å lage espresso, kan du bruke annen sterkbrygget kaffe. Jo sterkere kaffen er, jo mer kaffesmak får du.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter