Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Iskaffe i presskanne

Enkel
10min

Lag kaldbrygget kaffe i en presskanne og ha den stående i kjøleskapet slik at du enkelt kan nyte en aromatisk iskaffe med melk når som helst. Husk at kaldbrygget kaffe skal stå å trekke i 6-12 timer.

4.1
(18)
Iskaffe i presskanne

Ingredienser

3 dl
grovmalt nykvernet kaffe
8 dl
vann
16 stk
isbit

Slik gjør du

  1. Tips

    Ønsker du en iskaffe med mer sødme, kan du røre ut litt honning eller sukker i kaffen før du har i isbiter. Du kan også varier iskaffen med forskjellige typer smaksatte siruper.

  2. Tips

    Ønsker du en klarere kaffe kan den siles gjennom et kaffefilter.

Tips

Kaffen bør males et sted mellom kokekaffe og filtermalt. Det er viktig at den ikke er for fin, for da er det vanskelig å sile av væsken. Er den for grov tar det lengre tid og mer kaffe for å oppnå en god smak.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter