Skip to main content

Is-cappuccino

Enkel
10min

Med masse isbiter blir den klassiske cappuccinoen med espresso og melkeskum, til en deilig og forfriskende sommerdrikk.

3.9
(39)
Next ImageIs-cappuccino

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
espresso (1 espresso er ca. 30 ml)
10 stk
isbit
0.5 ts
malt kanel

Fremgangsmåte

  1. Brygg espresso og ha over i glass.

    Tips

    Har du ikke mulighet til å lage espresso, kan du bruke annen sterkbrygget kaffe. Hvor sterk iskaffen skal være er opp til enhver, så smak deg fram til forholdet mellom kaffe og melk, samt styrke på kaffen.

  2. Fyll glasset med isbiter.

  3. Skum melk i en melkeskummer eller pisk opp med en visp. Hell melken over toppen og dryss med kanel.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Ønsker du en iskaffe med mer sødme, kan du røre ut litt honning eller sukker i den varme espressoen før den helles over is.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter