Håndkle og blad
Tranebær- og pistasjegodt
(44)

Tranebær- og pistasjegodt

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hjemmelaget sjokoladekonfekt med tranebær og pistasjenøtter. Husk at konfekten må stå kjølig i minst 4 timer. 1 porsjon gir ca. 30 biter.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

Konfektformer eller små muffinsformer
1 dlTINE Kremfløte
150 gmørk sjokolade
1 tsvaniljesukker
½ dlhakkede tranebær
½ dlhakkede pistasjenøtter

Pynt:

1 sspistasjenøtter
1 sstranebær
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Finn frem konfektformer eller små muffinsformer.
    2. Kok opp fløte i en kjele. Ta den fra varmen.
    3. Knekk sjokolade i biter og legg i fløten. Rør til sjokoladen er helt smeltet. Tilsett vaniljesukker, tranebær og pistasjenøtter.
    4. Fordel sjokoladeblandingen i formene. Pynt med nøtter og tranebær. Sett konfekten kjølig i ca. 4 timer til den har stivnet.
Blått hjerte
Tips!

For en annerledes vri, kan du bytte ut tranebær med for eksempel tørket aprikos i biter.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat