
Tranebær- og pistasjegodt
Enkel•25 min min
Hjemmelaget sjokoladekonfekt med tranebær og pistasjenøtter. Husk at konfekten må stå kjølig i minst 4 timer. 1 porsjon gir ca. 30 biter.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 dl
-
150 gmørk sjokolade
-
1 tsvaniljesukker
-
½ dlhakkede ferske tranebær
-
½ dlhakkede pistasjenøtter
Pynt:
-
1 sspistasjenøtter
-
1 ssferske tranebær
Slik gjør du det
-
1
Finn frem konfektformer eller små muffinsformer.
-
2
Kok opp fløte i en kjele. Ta den fra varmen.
-
3
Knekk sjokolade i biter og legg i fløten. Rør til sjokoladen er helt smeltet. Tilsett vaniljesukker, tranebær og pistasjenøtter.
-
4
Fordel sjokoladeblandingen i formene. Pynt med nøtter og tranebær. Sett konfekten kjølig i ca. 4 timer til den har stivnet.