Tranebær- og pistasjegodt

Tranebær- og pistasjegodt

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
Hjemmelaget sjokoladekonfekt med tranebær og pistasjenøtter. Husk at konfekten må stå kjølig i minst 4 timer. 1 porsjon gir ca. 30 biter.

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

Konfektformer eller små muffinsformer
1 dl TINE Kremfløte
150 g mørk sjokolade
1 ts vaniljesukker
½ dl hakkede tranebær
½ dl hakkede pistasjenøtter

Pynt:

1 ss pistasjenøtter
1 ss tranebær

Slik gjør du det

    1. Finn frem konfektformer eller små muffinsformer.
    2. Kok opp fløte i en kjele. Ta den fra varmen.
    3. Knekk sjokolade i biter og legg i fløten. Rør til sjokoladen er helt smeltet. Tilsett vaniljesukker, tranebær og pistasjenøtter.
    4. Fordel sjokoladeblandingen i formene. Pynt med nøtter og tranebær. Sett konfekten kjølig i ca. 4 timer til den har stivnet.
Tips!

For en annerledes vri, kan du bytte ut tranebær med for eksempel tørket aprikos i biter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat