Sjokoladetrøffel med appelsin

Sjokoladetrøffel med appelsin

12
13
Middels35 min
Mektige sjokoladetrøfler med mørk sjokolade og smak av appelsin. Husk at trøflene må stå kjølig i minst 4 timer. 1 porsjon gir ca. 40 biter.

Ingredienser

Antall porsjoner

Til pynt:

  • 100 stk
    sølvkuler

Slik gjør du det

  1. 1

    Finn frem en form på ca. 15x20 cm.

  2. 2

    Kok opp fløte og smør i en kjele. Ta kjelen fra varmen. Knekk sjokolade i biter. Rør i fløten og la den smelte.

  3. 3

    Riv skall fra appelsin. Rør i kesam og appelsinskall.

  4. 4

    Hell blandingen i formen. Strø sølvkuler over og la blandingen stå kjølig i minst 4 timer.

  5. 5

    Ta trøffelen ut av formen og skjær den i biter med en skarp kniv.

Tips

Pakk gjerne bitene inn i cellofan. Det gjør dem ekstra spennende.

Del denne oppskriften: