Sjokoladetrøffel med appelsin

Sjokoladetrøffel med appelsin

12
  • Middels
  • 35 min
Mektige sjokoladetrøfler med mørk sjokolade og smak av appelsin. Husk at trøflene må stå kjølig i minst 4 timer. 1 porsjon gir ca. 40 biter.

Ingredienser

Utstyr

Form på ca. 15x20 cm
1 dl TINE Kremfløte
50 g TINE Meierismør
300 g mørk sjokolade
½ stk appelsin
1 dl Kesam® Original

Til pynt:

100 stk sølvkuler

Slik gjør du det

    1. Finn frem en form på ca. 15x20 cm.
    2. Kok opp fløte og smør i en kjele. Ta kjelen fra varmen. Knekk sjokolade i biter. Rør i fløten og la den smelte.
    3. Riv skall fra appelsin. Rør i kesam og appelsinskall.
    4. Hell blandingen i formen. Strø sølvkuler over og la blandingen stå kjølig i minst 4 timer.
    5. Ta trøffelen ut av formen og skjær den i biter med en skarp kniv.
Tips

Pakk gjerne bitene inn i cellofan. Det gjør dem ekstra spennende.

Kommentarer

  • Marthe

    6 år siden
    Heia :) De smakte helt herlig! Men ble litt usikker på konsistensen, skal de være litt myke?

     (0)

    • Oda Smeby Christensen

      6 år siden
      Hei! De skal være myke. :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat