Myk peanøtt og ostekonfekt

Myk peanøtt- og ostekonfekt

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Hjemmelaget konfekt med peanøtt- og ostesmak. Husk at konfekten må stå kjølig i minst 2 timer.

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

Små papirformer
100 g TINE Kremgo’® Naturell
2 ½ dl melis
1 ts vaniljesukker
200 g peanøttsmør
40 g TINE Meierismør
1 dl peanøtter

Slik gjør du det

    1. Finn frem små papirformer.
    2. Rør kremost til den er myk og smidig. Bland i melis, litt om gangen.
    3. Ha i vaniljesukker, peanøttsmør og smør.
    4. Ha blandingen over i papirformene. Hakk peanøtt grovt og strø over.
    5. Sett konfekten kjølig i minst 2 timer. Konfektbitene må oppbevares kaldt, gjerne i fryseren.
Tips!

De avkjølte konfektbitene kan gjerne dyppes i litt smeltet sjokolade. La dem renne av på en rist.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat