Oppskrift på Myk peanøtt og ostekonfekt
0

Myk peanøtt- og ostekonfekt

(16)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hjemmelaget konfekt med peanøtt- og ostesmak. Husk at konfekten må stå kjølig i minst 2 timer.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Små papirformer

Ingredienser

100 gTINE Kremgo’® Naturell
2 ½ dlmelis
1 tsvaniljesukker
200 gpeanøttsmør
40 gTINE Meierismør
1 dlpeanøtter

Slik gjør du det

    1. Finn frem små papirformer.
    2. Rør kremost til den er myk og smidig. Bland i melis, litt om gangen.
    3. Ha i vaniljesukker, peanøttsmør og smør.
    4. Ha blandingen over i papirformene. Hakk peanøtt grovt og strø over.
    5. Sett konfekten kjølig i minst 2 timer. Konfektbitene må oppbevares kaldt, gjerne i fryseren.

Tips:

De avkjølte konfektbitene kan gjerne dyppes i litt smeltet sjokolade. La dem renne av på en rist.

Kommentarer