Mikroknekk

(14)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hjemmelaget knekk eller karamell laget i mikrobølgeovn. 1 porsjon gir ca. 30 knekk.

Antall porsjoner

Utstyr

Små former

Ingredienser

1 dlTINE Kremfløte
1 dlsirup
1 dlsukker
10 stkmandler
2 sspistasjenøtter
1 ssTINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Finn frem små former, og en bolle som rommer ca. 1,5 liter og tåler mikrobølgeovn. Bland fløte, sirup og sukker i bollen.
    2. Sett inn i mikrobølgeovnen uten lokk på full effekt i 9-10 minutter.
    3. Rør litt, og kok ytterligere noen minutter. Mot slutten av tiden er det viktig at du sjekker ofte, slik at det ikke blir brent.
    4. Hakk mandler. Rør mandler, pistasjenøtter og smør inn i blandingen. Fordel innholdet i formene. Avkjøl og oppbevar kjølig.

Kommentarer

  Legg til kommentar