
Ispinner med Biola®, sjokolade og kokos
Enkel•10 min min
Ingredienser
Antall stykker
-
1 stkkiwi
-
1 stkbanan
-
4 sshermetisk ananas , biter
-
8 dlBiola® Naturell Laktosefri , eller annen Biola®
-
100 gmørk sjokolade , 70 %
-
4 tskokosmasse
Slik gjør du det
-
1
Skrell og del kiwi og banan i mindre biter. Fordel biter av kiwi, banan og ananas i ispinne-former og fyll på med Biola. Bruk en pinne til å presse litt på bærene og gjør slik at Biolaen sprer seg helt ned i bunnen. Det er viktig for at isen skal henge sammen.
Tips
Du trenger ikke å kjøpe ispinne-former. Bruk gjerne plastkopper, små plastbokser eller andre egnede ting. Glass og porselen er ikke godt egnet da de gjerne har for tykke kanter og det kan bli vanskelig å løsne isen.
-
2
Sett på tilhørende lokk med pinne eller stikk en trepinne godt ned i isen og sett formene i fryseren til stive, gjerne over natten.
-
3
Hakk sjokoladen og smelt den i vannbad eller mikrobølgeovn. Dypp isen i smeltet sjokolade og så i kokosmasse. Du kan også bruke en skje og ha sjokoladen på der du ønsker.