Tropiske ispinner med Biola®, sjokolade og kokos

Ispinner med Biola®, sjokolade og kokos

0
10
Enkel10 min
Herlig is med kokos, frukt og mørk sjokolade. Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.

Ingredienser

Antall stykker

  • 1 stk
    kiwi
  • 1 stk
    banan
  • 4 ss
    hermetisk ananas , biter
  • 8 dl
    Biola® Naturell Laktosefri , eller annen Biola®
  • 100 g
    mørk sjokolade , 70 %
  • 4 ts
    kokosmasse

Slik gjør du det

  1. 1

    Skrell og del kiwi og banan i mindre biter. Fordel biter av kiwi, banan og ananas i ispinne-former og fyll på med Biola. Bruk en pinne til å presse litt på bærene og gjør slik at Biolaen sprer seg helt ned i bunnen. Det er viktig for at isen skal henge sammen.

    Tips

    Du trenger ikke å kjøpe ispinne-former. Bruk gjerne plastkopper, små plastbokser eller andre egnede ting. Glass og porselen er ikke godt egnet da de gjerne har for tykke kanter og det kan bli vanskelig å løsne isen.

  2. 2

    Sett på tilhørende lokk med pinne eller stikk en trepinne godt ned i isen og sett formene i fryseren til stive, gjerne over natten.

  3. 3

    Hakk sjokoladen og smelt den i vannbad eller mikrobølgeovn. Dypp isen i smeltet sjokolade og så i kokosmasse. Du kan også bruke en skje og ha sjokoladen på der du ønsker.

Tips

Du kan bytte ut Biola® syrnet lettmelk Naturell med din favoritt Biola®. Velg biter av din favorittfrukt og voila, så har du din egen favorittkombinasjon.

Del denne oppskriften: