
Ispinner med Biola®, bær og müsli
Deilig is av syrnet melk og masse digge bær. Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Del bjørnebær og jordbær i mindre biter. Fordel bærene i ispinne-former og fyll på med Biola. Bruk en pinne til å presse litt på bærene og sørg for at Biolaen sprer seg helt ned i bunnen. Det er viktig for at isen skal henge sammen.
- 2
Sett på tilhørende lokk med pinne eller stikk en trepinne godt ned i isen og sett formene i fryseren til stive, gjerne over natten.
Tips
Det kan av og til være vrient å få ispinnene ut av formen. Varm formen godt mellom hendene eller hold den under lunkent vann i springen. Vær tålmodig og lirk forsiktig, så du ikke river ispinnen i to. Jo mer bær du fyller isen med, jo mer utfordrende vil det være.
Tips
Bruk de bærene du liker best eller varier ved å fylle noen av ispinne-formene med en type og noen med en annen. Du kan også fylle isene med oppskåret frukt eller velge en Biola® med smak.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


