
Ispinner med Biola®, blåbær og nøtter
Disse ispinnene er perfekte i sommervarmen. Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Hell Biola blåbær i ispinne-former så de er ca. halvfulle for å lage lag. Frys i 2-3 timer. Ha i syltetøy og topp opp med Biola naturell.
- 2
Sett på tilhørende lokk med pinne eller stikk en trepinne godt ned i isen og sett formene i fryseren til stive, gjerne over natten.
- 3
Ha hakkede nøtter i en skål. Når du skal fjerne isen fra formene, varmer du opp tuppen litt ekstra med varmt vann. Fjern isen fra formen, dypp den litt myke tuppen i nøttene slik at de fester seg og legg tilbake i fryseren 5-10 minutter så isen setter seg. Server.
Tips
Det kan av og til være vrient å få ispinnene ut av formen. Varm formen godt mellom hendene eller hold den under lunkent vann i springen. Vær tålmodig å lirk forsiktig, så du ikke river ispinnen i to.
Tips
Bytt ut Biola® Naturell med blåbær og blåbærsyltetøy med jordbær eller bringebær for variasjon.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


