Ispinner med Biola® og granola

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Prøv Biola® med granola i fryst form. Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.

Antall porsjoner

Ingredienser

8 ssgranola med tørkede bær
8 dlBiola® syrnet lettmelk Naturell

Slik gjør du det

    1. Fordel granola i bunnen av ispinne-formene og fyll på med Biola. Bruk en pinne til å røre litt forsiktig slik at Biolaen sprer seg helt ned i bunnen.
    2. Sett på tilhørende lokk med pinne eller stikk en trepinne godt ned i isen og sett formene i fryseren til stive, gjerne over natten.

      Tips:

      Det kan av og til være vrient å få ispinnene ut av formen. Varm formen godt mellom hendene eller hold den under lunkent vann i springen. Vær tålmodig å lirk forsiktig, så du ikke river ispinnen i to.

Tips:

Det finnes mange forskjellige ispinne-former på markedet. Juster mengden Biola® etter størrelsen på formen. Fyll bare helt opp og sett i fryseren.

Kommentarer

  Legg til kommentar