
Pinneis med fløte
Med hjemmelaget fløteis på pinne vil du imponere både liten og stor. Husk at fløteispinnene må stå i fryseren i minst 4 timer.

Ingredienser
Antall porsjoner
1
Fremgangsmåte
- 1
Skill eggeplomme fra eggehvite. Pisk eggeplomme og sukker lyst og luftig.
Tips
Ikke kast eggehvitene, de kan eksempelvis brukes til marengs.
- 2
Pisk fløte i en annen bolle. Vent fløten forsiktig i eggedosisen.
- 3
Hakk melkesjokolade fint, og tilsett i fløteblandingen.
- 4
Fyll blandingen i formene, og sett i fryseren i minst 4 timer.
- 5
Hakk kokesjokolade, og smelt over vannbad. Pynt hver ispinne med den smeltede kokesjokoladen.
Tips
Du kan gjerne bytte ut melkesjokolade med en annen smak, for eksempel friske bringebær eller karamellbiter.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



