Skip to main content

Pinneis med fløte

Enkel
20min

Med hjemmelaget fløteis på pinne vil du imponere både liten og stor. Husk at fløteispinnene må stå i fryseren i minst 4 timer.

4.2
(61)
Next ImagePinneis med fløte

Ingredienser

Antall porsjoner

1

Ingredienser

4 stk
eggeplomme
1 dl
sukker
50 g
melkesjokolade
50 g
kokesjokolade

Fremgangsmåte

  1. Skill eggeplomme fra eggehvite. Pisk eggeplomme og sukker lyst og luftig.

    Tips

    Ikke kast eggehvitene, de kan eksempelvis brukes til marengs.

  2. Pisk fløte i en annen bolle. Vent fløten forsiktig i eggedosisen.

  3. Hakk melkesjokolade fint, og tilsett i fløteblandingen.

  4. Fyll blandingen i formene, og sett i fryseren i minst 4 timer.

  5. Hakk kokesjokolade, og smelt over vannbad. Pynt hver ispinne med den smeltede kokesjokoladen.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan gjerne bytte ut melkesjokolade med en annen smak, for eksempel friske bringebær eller karamellbiter.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter