Rask yoghurtis

Rask yoghurtis

Kommentarer 8
  • Enkel
  • 20 min
Sulten på noe godt? Denne yoghurtisen er det raskeste du kommer en sunnere variant av is.

Antall porsjoner

Ingredienser

Yoghurtis

200 g fryst skogsbærblanding
3 dl TINE Yoghurt Naturell
1 ss flytende honning

Pynt

100 g friske bær , eks. blåbær, bringebær og rips

Slik gjør du det

    1. Bland skogsbær, gresk matyoghurt og honning i en food processor. La maskinen gå til alt er godt blandet.
      Tips!

      Skogsbærblandingen kan fint byttes ut med fryste bringebær eller fryste bjørnebær.

    2. Ha blandingen i en bolle og sett i fryseren.
    3. Etter ca. 3 timer kan du lage kuler av isen. Kulene kan fryses videre til de skal spises. Husk å ta dem ut av fryseren i god tid før servering ettersom de tiner sakte.
  1. Pynt

    1. Pynt gjerne med friske bær, eks. blåbær, bringebær og rips.
Tips!

Vi har beregnet minst 3 timer frysing av isen. Du kan også servere den med en gang den er laget. Da blir den mer som "softis".

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Lane

    8 måneder siden
    I oppskriften så står det at man skal bruke tine naturell yoghurt mens når det står slik gjør du, så står det bland gresk matyoghurt. Så hvilken er det man egentlig skal bruke?

    Kommenter  (0)

    • Lena Straume

      8 måneder siden
      Ta den du har i huset, eller den du finner i butikken :)

      Kommenter  (0)


  • Dina

    10 måneder siden
    Går det ann å bruke vanilje yougurt istaden for naturell yougurt?

    Kommenter  (1)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      10 måneder siden
      Klart du kan, Dina :) Bruk yoghurt etter den smaken du vil ha. Lykke til!

      Kommenter  (0)


  • jonas

    3 år siden
    nam nam det her er veldig godt

    Kommenter  (6)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei Jonas, Så utrolig hyggelig å høre. Tusen takk for tilbakemeldingen :)

      Kommenter  (3)

      • Vilma

        2 år siden
        Super duper godt

        Kommenter  (2)

        • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

          2 år siden
          Super duper enig, Vilma :)

          Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat