
Frozen yoghurt
Sulten på noe godt? Denne yoghurtisen er det raskeste du kommer en sunnere variant av is.

Ingredienser
Antall porsjoner
1
Pynt
Fremgangsmåte
- 1
Bland skogsbær, gresk matyoghurt og honning i en food processor. La maskinen gå til alt er godt blandet.
Tips
Skogsbærblandingen kan fint byttes ut med fryste bringebær eller fryste bjørnebær.
- 2
Ha blandingen i en bolle og sett i fryseren.
- 3
Etter ca. 3 timer kan du lage kuler av isen. Kulene kan fryses videre til de skal spises. Husk å ta dem ut av fryseren i god tid før servering ettersom de tiner sakte.
Pynt
- 4
Pynt gjerne med friske bær, eks. blåbær, bringebær og rips.
Tips
Vi har beregnet minst 3 timer frysing av isen. Du kan også servere den med en gang den er laget. Da blir den mer som "softis".
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



