Rask yoghurtis

Rask yoghurtis

8
  • Enkel
  • 20 min
Sulten på noe godt? Denne yoghurtisen er det raskeste du kommer en sunnere variant av is.

Ingredienser

Yoghurtis

200 g fryst skogsbærblanding
3 dl TINE Yoghurt Naturell
1 ss flytende honning

Pynt

100 g friske bær , eks. blåbær, bringebær og rips

Slik gjør du det

    1. Bland skogsbær, gresk matyoghurt og honning i en food processor. La maskinen gå til alt er godt blandet.
      Tips

      Skogsbærblandingen kan fint byttes ut med fryste bringebær eller fryste bjørnebær.

    2. Ha blandingen i en bolle og sett i fryseren.
    3. Etter ca. 3 timer kan du lage kuler av isen. Kulene kan fryses videre til de skal spises. Husk å ta dem ut av fryseren i god tid før servering ettersom de tiner sakte.
  1. Pynt

    1. Pynt gjerne med friske bær, eks. blåbær, bringebær og rips.
Tips

Vi har beregnet minst 3 timer frysing av isen. Du kan også servere den med en gang den er laget. Da blir den mer som "softis".

Kommentarer

  • Lane

    2 år siden
    I oppskriften så står det at man skal bruke tine naturell yoghurt mens når det står slik gjør du, så står det bland gresk matyoghurt. Så hvilken er det man egentlig skal bruke?

     (0)

    • Lena Straume

      2 år siden
      Ta den du har i huset, eller den du finner i butikken :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat