
Isostekake med jordbær
Dette er en enkel, frisk og god isostekake med jordbær. Den skal stivne i fryseren i to omganger, så husk å sette av god tid. Oppskriften holder til ca. 8 porsjoner

Ingredienser
Antall porsjoner
1
Is:
Pynt:
Fremgangsmåte
- 1
Finn frem en randform som rommer ca 1,5 liter.
- 2
Pisk fløten stiv og sett den kaldt. Visp eggedosis av eggeplommer, sukker og vaniljesukker. Bland inn kremost, og vend kremen forsiktig inn. Skjær jordbær i biter og tilsett i blandingen. Ha over randformen, og sett i fryseren i minst 3 timer.
- 3
Smelt smøret. Kjør kjeksen i en foodprocessor og bland med det smeltede smøret. Ta isen ut av fryseren og legg på kjeksblandingen. Sett isen inn i fryseren igjen, og la den stivne.
- 4
Like før servering tar du isostekaken ut av fryseren, og hvelver den over på et fat. Skjær jordbærene i biter og riv sjokoladen.
- 5
Pynt kaken med friske jordbær og revet sjokolade.
Tips
I stedet for jordbær, kan du fylle isostekaken med sjokolade eller andre godsaker.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



