Appelsin- og yoghurtis
En nydelig og forfriskende yoghurtis med smak av honning. Sammen med en fruktsalat passer desserten perfekt på sommerbordet.
Middels•1 t•4 personer
Ingredienser
Is
- 1 stykk banan
- 0.5 dl Sunniva® Original Appelsinjuice m/fruktkjøtt
- 2 stykk eggeplomme
- 0.5 dl honning
- 3 dl TINE® Yoghurt Naturell
- 1 dl TINE® Kremfløte
- 1 ss sitruslikør
Pynt
- 2 stykk appelsin, (skrellet og i båter)
- 1 dl friske bringebær
Slik gjør du
1
Skrell og mos banan. Rør sammen banan, juice, eggeplommer, honning og yoghurt.
2
Visp fløte til stiv krem, rør den i blandingen. Smak eventuelt til med sitruslikør.
3
Hell blandingen i en form og dekk til med plast. Frys isen i minst 4 timer.
Pynt
1
La isen stå i kjøleskap for å mykne i 30 - 40 minutter. Lag kuler av isen til servering. Pynt med appelsin og friske bringebær.