Oppskrift på appelsin- og yoghurtis
0

Appelsin- og yoghurtis

(33)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

En nydelig og forfriskende yoghurtis med smak av honning. Sammen med en fruktsalat passer desserten perfekt på sommerbordet.

Antall porsjoner

Ingredienser

Is

1 stkbanan
½ dlSunniva® Original Appelsinjuice m/fruktkjøtt
2 stkeggeplommer
½ dlhonning
3 dlTINE Yoghurt Naturell
1 dlTINE Kremfløte
1 sssitruslikør

Pynt

appelsin (skrellet og i båter)
friske bringebær

Slik gjør du det

  • Is

    1. Skrell og mos banan. Rør sammen banan, juice, eggeplommer, honning og yoghurt.
    2. Visp fløte til stiv krem, rør den i blandingen. Smak eventuelt til med sitruslikør.
    3. Hell blandingen i en form og dekk til med plast. Frys isen i minst 4 timer.
  • Pynt

    1. La isen stå i kjøleskap for å mykne i 30 - 40 minutter. Lag kuler av isen til servering. Pynt med appelsin og friske bringebær.

Kommentarer