Appelsin- og yoghurtis
Middels•60 min min
En nydelig og forfriskende yoghurtis med smak av honning. Sammen med en fruktsalat passer desserten perfekt på sommerbordet.
Ingredienser
Antall porsjoner
Is
-
1 stkbanan
-
½ dl
-
2 stkeggeplommer
-
½ dlhonning
-
3 dl
-
1 dl
-
1 sssitruslikør
Pynt
-
2 stkappelsiner (skrellet og i båter)
-
1 dlfriske bringebær
Slik gjør du det
-
1
Skrell og mos banan. Rør sammen banan, juice, eggeplommer, honning og yoghurt.
-
2
Visp fløte til stiv krem, rør den i blandingen. Smak eventuelt til med sitruslikør.
-
3
Hell blandingen i en form og dekk til med plast. Frys isen i minst 4 timer.
Pynt
-
4
La isen stå i kjøleskap for å mykne i 30 - 40 minutter. Lag kuler av isen til servering. Pynt med appelsin og friske bringebær.