Skip to main content

Appelsin- og yoghurtis

Middels
1t

En nydelig og forfriskende yoghurtis med smak av honning. Sammen med en fruktsalat passer desserten perfekt på sommerbordet.

3.3
(47)
Next ImageAppelsin- og yoghurtis

Ingredienser

Antall porsjoner

Is

1 stk
banan
2 stk
eggeplomme
0.5 dl
honning
1 ss
sitruslikør

Pynt

2 stk
appelsin (skrellet og i båter)
1 dl
friske bringebær

Fremgangsmåte

  1. Skrell og mos banan. Rør sammen banan, juice, eggeplommer, honning og yoghurt.

  2. Visp fløte til stiv krem, rør den i blandingen. Smak eventuelt til med sitruslikør.

  3. Hell blandingen i en form og dekk til med plast. Frys isen i minst 4 timer.

Pynt

  1. La isen stå i kjøleskap for å mykne i 30 - 40 minutter. Lag kuler av isen til servering. Pynt med appelsin og friske bringebær.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter