Appelsin- og yoghurtis

Appelsin- og yoghurtis

Kommentarer 0
  • Middels
  • 60 min
En nydelig og forfriskende yoghurtis med smak av honning. Sammen med en fruktsalat passer desserten perfekt på sommerbordet.

Ingredienser

Antall porsjoner

Is

1 stk banan
½ dl Sunniva® Original Appelsinjuice m/fruktkjøtt
2 stk eggeplommer
½ dl honning
3 dl TINE Yoghurt Naturell
1 dl TINE Kremfløte
1 ss sitruslikør

Pynt

2 stk appelsiner (skrellet og i båter)
1 dl friske bringebær

Slik gjør du det

    1. Skrell og mos banan. Rør sammen banan, juice, eggeplommer, honning og yoghurt.
    2. Visp fløte til stiv krem, rør den i blandingen. Smak eventuelt til med sitruslikør.
    3. Hell blandingen i en form og dekk til med plast. Frys isen i minst 4 timer.
  1. Pynt

    1. La isen stå i kjøleskap for å mykne i 30 - 40 minutter. Lag kuler av isen til servering. Pynt med appelsin og friske bringebær.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat