Håndkle og blad
Pinneis med fløte
(2929)

Pinneis med fløte

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Med hjemmelaget fløteis på pinne vil du imponere både liten og stor. Husk at fløteispinnene må stå i fryseren i minst 4 timer.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

1

Utstyr

En ispinneform med plass til 8 ispinner
4 stkeggeplommer
1 dlsukker
4 dlTINE Kremfløte
50 gmelkesjokolade
50 gkokesjokolade
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Skill eggeplomme fra eggehvite. Pisk eggeplomme og sukker lyst og luftig.
      Blått hjerte
      Tips!

      Ikke kast eggehvitene, de kan eksempelvis brukes til marengs.

    2. Pisk fløte i en annen bolle. Vent fløten forsiktig i eggedosisen.
    3. Hakk melkesjokolade fint, og tilsett i fløteblandingen.
    4. Fyll blandingen i formene, og sett i fryseren i minst 4 timer.
    5. Hakk kokesjokolade, og smelt over vannbad. Pynt hver ispinne med den smeltede kokesjokoladen.
Blått hjerte
Tips!

Du kan gjerne bytte ut melkesjokolade med en annen smak, for eksempel friske bringebær eller karamellbiter.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat