Pinneis med fløte

Pinneis med fløte

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 20 min
Med hjemmelaget fløteis på pinne vil du imponere både liten og stor. Husk at fløteispinnene må stå i fryseren i minst 4 timer.

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

En ispinneform med plass til 8 ispinner
4 stk eggeplommer
1 dl sukker
4 dl TINE Kremfløte
50 g melkesjokolade
50 g kokesjokolade

Slik gjør du det

    1. Skill eggeplomme fra eggehvite. Pisk eggeplomme og sukker lyst og luftig.
      Tips!

      Ikke kast eggehvitene, de kan eksempelvis brukes til marengs.

    2. Pisk fløte i en annen bolle. Vent fløten forsiktig i eggedosisen.
    3. Hakk melkesjokolade fint, og tilsett i fløteblandingen.
    4. Fyll blandingen i formene, og sett i fryseren i minst 4 timer.
    5. Hakk kokesjokolade, og smelt over vannbad. Pynt hver ispinne med den smeltede kokesjokoladen.
Tips!

Du kan gjerne bytte ut melkesjokolade med en annen smak, for eksempel friske bringebær eller karamellbiter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Mina

    2 år siden
    Veldig fin oppskrift

    Kommenter  (2)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Så hyggelig å høre, Mina :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat