Pinneis med fløte

Pinneis med fløte

5
30
Enkel20 min
Med hjemmelaget fløteis på pinne vil du imponere både liten og stor. Husk at fløteispinnene må stå i fryseren i minst 4 timer.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 stk
    eggeplommer
  • 1 dl
    sukker
  • 4 dl
  • 50 g
    melkesjokolade
  • 50 g
    kokesjokolade

Slik gjør du det

  1. 1

    Skill eggeplomme fra eggehvite. Pisk eggeplomme og sukker lyst og luftig.

    Tips

    Ikke kast eggehvitene, de kan eksempelvis brukes til marengs.

  2. 2

    Pisk fløte i en annen bolle. Vent fløten forsiktig i eggedosisen.

  3. 3

    Hakk melkesjokolade fint, og tilsett i fløteblandingen.

  4. 4

    Fyll blandingen i formene, og sett i fryseren i minst 4 timer.

  5. 5

    Hakk kokesjokolade, og smelt over vannbad. Pynt hver ispinne med den smeltede kokesjokoladen.

Tips

Du kan gjerne bytte ut melkesjokolade med en annen smak, for eksempel friske bringebær eller karamellbiter.

Del denne oppskriften: