Pinneis med fløte

Pinneis med fløte

3
  • Enkel
  • 20 min
Med hjemmelaget fløteis på pinne vil du imponere både liten og stor. Husk at fløteispinnene må stå i fryseren i minst 4 timer.

Ingredienser

Utstyr

En ispinneform med plass til 8 ispinner
4 stk eggeplommer
1 dl sukker
4 dl TINE Kremfløte
50 g melkesjokolade
50 g kokesjokolade

Slik gjør du det

    1. Skill eggeplomme fra eggehvite. Pisk eggeplomme og sukker lyst og luftig.
      Tips!

      Ikke kast eggehvitene, de kan eksempelvis brukes til marengs.

    2. Pisk fløte i en annen bolle. Vent fløten forsiktig i eggedosisen.
    3. Hakk melkesjokolade fint, og tilsett i fløteblandingen.
    4. Fyll blandingen i formene, og sett i fryseren i minst 4 timer.
    5. Hakk kokesjokolade, og smelt over vannbad. Pynt hver ispinne med den smeltede kokesjokoladen.
Tips!

Du kan gjerne bytte ut melkesjokolade med en annen smak, for eksempel friske bringebær eller karamellbiter.

Kommentarer

  • Dagros

    1 måneder siden
    Fin oppskrift, barna elsket det

     (1)


  • Mina

    3 år siden
    Veldig fin oppskrift

     (1)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      3 år siden
      Så hyggelig å høre, Mina :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat