Pinneis med fløte
Med hjemmelaget fløteis på pinne vil du imponere både liten og stor. Husk at fløteispinnene må stå i fryseren i minst 4 timer.

Porsjoner
1
Slik gjør du
- 1
Skill eggeplomme fra eggehvite. Pisk eggeplomme og sukker lyst og luftig.
Tips
Ikke kast eggehvitene, de kan eksempelvis brukes til marengs.
- 2
Pisk fløte i en annen bolle. Vent fløten forsiktig i eggedosisen.
- 3
Hakk melkesjokolade fint, og tilsett i fløteblandingen.
- 4
Fyll blandingen i formene, og sett i fryseren i minst 4 timer.
- 5
Hakk kokesjokolade, og smelt over vannbad. Pynt hver ispinne med den smeltede kokesjokoladen.
Tips
Du kan gjerne bytte ut melkesjokolade med en annen smak, for eksempel friske bringebær eller karamellbiter.




