Skip to main content

Marmorert bringebær-ispinne

Enkel
10min

Du lager enkelt din egen pinneis ved å fryse Biola®. Her er ispinnen marmorert med rørte bringebær og pyntet med frysetørkede bær. Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.

4.0
(4)
Next ImageMarmorert bringebær-ispinne

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dl
rørte frosne bringebær, delvis tint, eventuelt bringebærsyltetøy
4 ts
frysetørret bringebær

Fremgangsmåte

  1. Vend Biola og rørte bringebær forsiktig sammen slik at blandingen er marmorert. Fordel i former, sett på lokk med pinner og frys til gjennomfrossen, minimum 4 timer.

  2. Fjern ispinnene fra formene ved å varme opp formene med hendene eller holde dem raskt under litt lunkent vann. Dypp tuppene raskt i varmt vann og dypp i knuste frysetørkede bringebær.

    Tips

    Du kan også drysse litt knuste frysetørkede bær i formene slik at de integreres mer med selve isen.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Bruker du Biola® naturell som base, kan du smakssette den med hvilket som helst syltetøy eller rørte bær, f.eks. blåbær, jordbær eller rips.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter