
Marmorert bringebær-ispinne
Du lager enkelt din egen pinneis ved å fryse Biola®. Her er ispinnen marmorert med rørte bringebær og pyntet med frysetørkede bær. Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Vend Biola og rørte bringebær forsiktig sammen slik at blandingen er marmorert. Fordel i former, sett på lokk med pinner og frys til gjennomfrossen, minimum 4 timer.
- 2
Fjern ispinnene fra formene ved å varme opp formene med hendene eller holde dem raskt under litt lunkent vann. Dypp tuppene raskt i varmt vann og dypp i knuste frysetørkede bringebær.
Tips
Du kan også drysse litt knuste frysetørkede bær i formene slik at de integreres mer med selve isen.
Tips
Bruker du Biola® naturell som base, kan du smakssette den med hvilket som helst syltetøy eller rørte bær, f.eks. blåbær, jordbær eller rips.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


