Marmorert bringebær-ispinne

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Du lager enkelt din egen pinneis ved å fryse Biola®. Her er ispinnen marmorert med rørte bringebær og pyntet med frysetørkede bær. Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.

Antall stykker

Ingredienser

6 dlBiola® syrnet lettmelk Naturell
3 dlrørte frosne bringebær, delvis tint, eventuelt bringebærsyltetøy
4 tsfrysetørret bringebær
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Vend Biola og rørte bringebær forsiktig sammen slik at blandingen er marmorert. Fordel i former, sett på lokk med pinner og frys til gjennomfrossen, minimum 4 timer.
    2. Fjern ispinnene fra formene ved å varme opp formene med hendene eller holde dem raskt under litt lunkent vann. Dypp tuppene raskt i varmt vann og dypp i knuste frysetørkede bringebær.

      Tips:

      Du kan også drysse litt knuste frysetørkede bær i formene slik at de integreres mer med selve isen.

Tips:

Bruker du Biola® naturell som base, kan du smakssette den med hvilket som helst syltetøy eller rørte bær, f.eks. blåbær, jordbær eller rips.

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar