Marmorert bringebær-ispinne
Enkel•10 min min
Du lager enkelt din egen pinneis ved å fryse Biola®. Her er ispinnen marmorert med rørte bringebær og pyntet med frysetørkede bær. Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.
Ingredienser
Antall stykker
-
6 dl
-
3 dlrørte frosne bringebær , delvis tint, eventuelt bringebærsyltetøy
-
4 tsfrysetørret bringebær
Slik gjør du det
-
1
Vend Biola og rørte bringebær forsiktig sammen slik at blandingen er marmorert. Fordel i former, sett på lokk med pinner og frys til gjennomfrossen, minimum 4 timer.
-
2
Fjern ispinnene fra formene ved å varme opp formene med hendene eller holde dem raskt under litt lunkent vann. Dypp tuppene raskt i varmt vann og dypp i knuste frysetørkede bringebær.
Tips
Du kan også drysse litt knuste frysetørkede bær i formene slik at de integreres mer med selve isen.