Marmorert bringebær-ispinne

Marmorert bringebær-ispinne

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Du lager enkelt din egen pinneis ved å fryse Biola®. Her er ispinnen marmorert med rørte bringebær og pyntet med frysetørkede bær. Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.

Ingredienser

Antall porsjoner

6 dl Biola® syrnet lettmelk Naturell
3 dl rørte frosne bringebær , delvis tint, eventuelt bringebærsyltetøy
4 ts frysetørret bringebær

Slik gjør du det

    1. Vend Biola og rørte bringebær forsiktig sammen slik at blandingen er marmorert. Fordel i former, sett på lokk med pinner og frys til gjennomfrossen, minimum 4 timer.
    2. Fjern ispinnene fra formene ved å varme opp formene med hendene eller holde dem raskt under litt lunkent vann. Dypp tuppene raskt i varmt vann og dypp i knuste frysetørkede bringebær.
      Tips!

      Du kan også drysse litt knuste frysetørkede bær i formene slik at de integreres mer med selve isen.

Tips!

Bruker du Biola® naturell som base, kan du smakssette den med hvilket som helst syltetøy eller rørte bær, f.eks. blåbær, jordbær eller rips.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat