Marmorert bringebær-ispinne

Marmorert bringebær-ispinne

0
4
Enkel10 min
Du lager enkelt din egen pinneis ved å fryse Biola®. Her er ispinnen marmorert med rørte bringebær og pyntet med frysetørkede bær. Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.

Ingredienser

Antall stykker

  • 6 dl
  • 3 dl
    rørte frosne bringebær , delvis tint, eventuelt bringebærsyltetøy
  • 4 ts
    frysetørret bringebær

Slik gjør du det

  1. 1

    Vend Biola og rørte bringebær forsiktig sammen slik at blandingen er marmorert. Fordel i former, sett på lokk med pinner og frys til gjennomfrossen, minimum 4 timer.

  2. 2

    Fjern ispinnene fra formene ved å varme opp formene med hendene eller holde dem raskt under litt lunkent vann. Dypp tuppene raskt i varmt vann og dypp i knuste frysetørkede bringebær.

    Tips

    Du kan også drysse litt knuste frysetørkede bær i formene slik at de integreres mer med selve isen.

Tips

Bruker du Biola® naturell som base, kan du smakssette den med hvilket som helst syltetøy eller rørte bær, f.eks. blåbær, jordbær eller rips.

Del denne oppskriften: