Ispinner med Biola®, blåbær og nøtter

Ispinner med Biola®, blåbær og nøtter

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Disse ispinnene er perfekte i sommervarmen. Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 dl Biola® fettfri syrnet melk Blåbær
4 ss blåbærsyltetøy
4 dl Biola® syrnet lettmelk Naturell
4 ss hakkede nøtter, f.eks. peanøtter eller mandler

Slik gjør du det

    1. Hell Biola blåbær i ispinne-former så de er ca. halvfulle for å lage lag. Frys i 2-3 timer. Ha i syltetøy og topp opp med Biola naturell.
    2. Sett på tilhørende lokk med pinne eller stikk en trepinne godt ned i isen og sett formene i fryseren til stive, gjerne over natten.
    3. Ha hakkede nøtter i en skål. Når du skal fjerne isen fra formene, varmer du opp tuppen litt ekstra med varmt vann. Fjern isen fra formen, dypp den litt myke tuppen i nøttene slik at de fester seg og legg tilbake i fryseren 5-10 minutter så isen setter seg. Server.
      Tips!

      Det kan av og til være vrient å få ispinnene ut av formen. Varm formen godt mellom hendene eller hold den under lunkent vann i springen. Vær tålmodig å lirk forsiktig, så du ikke river ispinnen i to.

Tips!

Bytt ut Biola® Naturell med blåbær og blåbærsyltetøy med jordbær eller bringebær for variasjon.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat