Ispinner med Biola®, bær og müsli
Enkel•10 min min
Deilig is av syrnet melk og masse digge bær. Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkbjørnebær
-
4 stkjordbær
-
4 ssblåbær
-
4 ssbringebær
-
8 dl
Slik gjør du det
-
1
Del bjørnebær og jordbær i mindre biter. Fordel bærene i ispinne-former og fyll på med Biola. Bruk en pinne til å presse litt på bærene og sørg for at Biolaen sprer seg helt ned i bunnen. Det er viktig for at isen skal henge sammen.
-
2
Sett på tilhørende lokk med pinne eller stikk en trepinne godt ned i isen og sett formene i fryseren til stive, gjerne over natten.
Tips
Det kan av og til være vrient å få ispinnene ut av formen. Varm formen godt mellom hendene eller hold den under lunkent vann i springen. Vær tålmodig og lirk forsiktig, så du ikke river ispinnen i to. Jo mer bær du fyller isen med, jo mer utfordrende vil det være.