Tropisk fruktsalat (piña colada)

Tropisk fruktsalat (piña colada)

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Denne oppskriften på fruktsalat med ananas, kokos og bananer er inspirert av den tropiske cocktailen piña colada. Blåbær, bjørnebær og kiwi frisker opp. Med en herlig vaniljesaus til får du en tur til ditt private, tropiske paradis. Nam!

Antall porsjoner

Ingredienser

½ stk ananas
2 stk kiwi
2 stk bananer
125 g blåbær
125 g bjørnebær
2 dl kokosflak
1 stk lime
2 ss flytende honning
1 pakke Piano® Vaniljesaus UTEN

Slik gjør du det

    1. Skjær skallet av ananas og del i kvarter. Skjær bort den harde kjernen og del fruktkjøttet i passelige biter.
    2. Skrell og del kiwi og banan i biter. Vend ananas, kiwi og banan med blåbær, bjørnebær og kokosflak. Press saft fra lime og rør sammen med honning, vend inn i frukten.
      Tips!

      For skikkelig piña colada-følelse er det godt å røre inn 2 ss rom.

    3. Fordel fruktsalaten i porsjonsformer og server med vaniljesaus. Topp med litt ekstra kokos.
Tips!

Kokosflakene kan ristes i en tørr stekepanne før bruk, hvis du ønsker en dypere smak.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat