Tropisk fruktsalat (piña colada)

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne oppskriften på fruktsalat med ananas, kokos og bananer er inspirert av den tropiske cocktailen piña colada. Blåbær, bjørnebær og kiwi frisker opp. Med en herlig vaniljesaus til får du en tur til ditt private, tropiske paradis. Nam!

Antall porsjoner

Ingredienser

½ stkananas
2 stkkiwi
2 stkbananer
125 gblåbær
125 gbjørnebær
2 dlkokosflak
1 stklime
2 ssflytende honning
1 pakkePiano Vaniljesaus Zero

Slik gjør du det

    1. Skjær skallet av ananas og del i kvarter. Skjær bort den harde kjernen og del fruktkjøttet i passelige biter.
    2. Skrell og del kiwi og banan i biter. Vend ananas, kiwi og banan med blåbær, bjørnebær og kokosflak. Press saft fra lime og rør sammen med honning, vend inn i frukten.

      Tips:

      For skikkelig piña colada-følelse er det godt å røre inn 2 ss rom.

    3. Fordel fruktsalaten i porsjonsformer og server med vaniljesaus. Topp med litt ekstra kokos.

Tips:

Kokosflakene kan ristes i en tørr stekepanne før bruk, hvis du ønsker en dypere smak.

Kommentarer

  Legg til kommentar