
Fruktspyd med mørk sjokolade og vaniljesaus
Tre biter av mango, ananas, kiwi, druer og bær på spyd, så har du en effektiv måte å servere sunn frukt på til kos og dessert. Litt mørk sjokolade og digg vaniljesausen gjør det ekstra, ekstra godt!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Skrell og del mango, ananas og kiwi i biter. Tre bitene på trespyd sammen med druer, blåbær og bringebær, gjerne i regnbuemønster (rød, oransje, gul, grønn, blå, indigo, fiolett).
Tips
Har du frukt eller bær til overs, kan du servere de i en skål ved siden av.
- 2
Hakk sjokoladen i biter og smelt over vannbad i en skål av glass eller metall. Bunnen av skålen må ikke berøre vannet du setter den over. Rør til sjokoladen er smeltet.
- 3
Hell en tynn stripe smeltet sjokolade over fruktspydene og la ligge til sjokoladen er stivnet. Server med vaniljesaus som dipp.
Tips
Har du testet Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker? Perfekt hvis du ønsker en frisk dessert uten tilsatt sukker og med mindre fett.
Tips
Vi har laget spydene i regnbuens farger, men velg helst bær og frukter som er i sesong, slik at de er modne og sødmefylte. Sørg for at alle ingrediensene – også bær og frukter – er romtemperert ved tilberedning og servering.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


