Fruktsalsa med kanelchips
Enkel•30 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 stkepler
-
1 stklime
-
¼ stkhonningmelon
-
400 gjordbær
-
200 gbringebær
-
1 stkgranateple
-
1 sshonning
KANELCHIPS
-
8 stktortillalefser
-
4 ss
-
½ dlsukker
-
2 tsmalt kanel
TIL SERVERING
-
1 pakkePiano® Vaniljesaus eller Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 200 °C. Smelt smør og pensle tortillalefsene med smør. Dryss begge sidene med sukker og kanel.
Tips
Lek deg med smaken på tortillachipsene. Bruk for eksempel chilipulver, kardemomme og ingefær, eller havsalt i stedet for sukker og kanel.
-
2
Del tortillalefsene i 8 trekanter med et pizzahjul og fordel utover stekebrett dekket med bakepapir. Stek i ovnen til sprø, ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.
-
3
Skrell og del eple og honningmelon i små terninger, ha i en bolle. Finriv limeskall og press saften. Vend inn skall og saft.
-
4
Skjær jordbær og bringebær i små terninger eller hakk fint, og vend inn sammen med bærsaften. Del granateple i fire og slå på skallet for å få ut kjernene. Fjern den hvite hinnen om nødvendig.
-
5
Bland inn granateplekjerner og honning. Server fruktsalsa med masse vaniljesaus og kanelchips som dyppes i.
Tips
Har du testet Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker? Perfekt hvis du ønsker en frisk dessert uten tilsatt sukker og med mindre fett.