
Spicy fruktsalat med chili
Enkel•20 min min
Piff opp fruktsalaten med litt chili! Da passer det også ekstra godt med eksotiske frukter, som physalis, ananas og pasjonsfrukt. Jordbær, pærer og vaniljesausen gir god balanse i smak og varme.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkananas
-
400 gjordbær
-
2 stkpærer
-
10 stkphysalis
-
4 stkpasjonsfruktpulp
-
2 ssflytende honning
-
1 stkrød chili
-
1 stkPiano® Vaniljesaus eller Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker
-
50 gmørk sjokolade
Slik gjør du det
-
1
Skjær skallet av ananas, del i kvarter og skjær bort den harde kjernen. Del fruktkjøttet i passelige biter. Del pære i passelige biter.
-
2
Fjern hamsen på jordbær og del i to eller fire. Spar noen physalis til pynt, fjern bladene på resten og del i skiver. Bland sammen ananas, jordbær, pære og physalis i en bolle.
-
3
Del pasjonsfrukt i to og skrap ut innmaten. Ha over frukten sammen med honning ved servering. Finhakk chili og dryss over.
Tips
Har du ikke fersk chili, kan du drysse over litt knuste chiliflak.
-
4
Hell over vaniljesaus og riv over mørk sjokolade.
Tips
Har du testet Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker? Perfekt hvis du ønsker en frisk dessert uten tilsatt sukker og med mindre fett.