Spicy fruktsalat med chili

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Piff opp fruktsalaten med litt chili! Da passer det også ekstra godt med eksotiske frukter, som physalis, ananas og pasjonsfrukt. Jordbær, pærer og vaniljesausen gir god balanse i smak og varme.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkananas
400 gjordbær
2 stkpærer
10 stkphysalis
4 stkpasjonsfrukter
2 ssflytende honning
1 stkrød chili
1 stkPiano Vaniljesaus Zero
50 gmørk sjokolade
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Skjær skallet av ananas, del i kvarter og skjær bort den harde kjernen. Del fruktkjøttet i passelige biter. Del pære i passelige biter.
    2. Fjern hamsen på jordbær og del i to eller fire. Spar noen physalis til pynt, fjern bladene på resten og del i skiver. Bland sammen ananas, jordbær, pære og physalis i en bolle.
    3. Del pasjonsfrukt i to og skrap ut innmaten. Ha over frukten sammen med honning ved servering. Finhakk chili og dryss over.

      Tips:

      Har du ikke fersk chili, kan du drysse over litt knuste chiliflak.

    4. Hell over vaniljesaus og riv over mørk sjokolade.

Tips:

Denne salaten er perfekt som dessert, men prøv den også til kylling, da uten vaniljesaus.

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar