Skip to main content

Regnbue-fruktsalat i glass

Enkel
20min

En herlig fargefest av en dessert. Røde og blå bær, sitrus, ananas, kiwi og druer dandert i regnbuelag. Toppet med digg vaniljesaus.

4.0
(120)
Next ImageRegnbue-fruktsalat i glass

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

200 g
jordbær
100 g
bringebær
1 stk
appelsin
2 stk
klementin
0.5 stk
ananas
2 stk
kiwi
200 g
grønne druer
200 g
blåbær
100 g
bjørnebær
1 stk
lime
1 pakke
Piano® Vaniljesaus eller Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker

Fremgangsmåte

  1. Del jordbær og bringebær i fire og fordel i fine glass – pass på at de er gode å spise ut av, men smale nok til at frukten legger seg i lag.

  2. Skjær skallet av appelsin og klementin, og skjær ut filetene mellom hinnene. Del i mindre biter og fordel i glassene.

  3. Skjær skallet av ananas og del kvarter, skjær vekk den harde kjernen. Del i små biter og fordel i glassene. Skrell og del kiwi i biter, del druer i halve, og fordel kiwi og druer oppå ananasen.

  4. Topp med blåbær og bjørnebær. Riv over litt limeskall og press noen dråper limejuice i hvert glass. Server med vaniljesaus.

    Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker

    Tips

    Har du testet Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker? Perfekt hvis du ønsker en frisk dessert uten tilsatt sukker og med mindre fett.
Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Velg de bær og frukter som er i sesong, slik at de er modne og sødmefylte. Sørg for at alle ingrediensene – også bær og frukter – er romtemperert ved tilberedning og servering. Hvis du skal lage en ”ekte” regnbue er rekkefølgen: rød, oransje, gul, grønn, blå, indigo, fiolett. Men du kan like fint legge adskilte lag av de fruktene og bærene du liker.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter