Regnbue-fruktsalat i glass
Enkel•20 min min
En herlig fargefest av en dessert. Røde og blå bær, sitrus, ananas, kiwi og druer dandert i regnbuelag. Toppet med digg vaniljesaus.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
200 gjordbær
-
100 gbringebær
-
1 stkappelsin
-
2 stkklementiner
-
½ stkananas
-
2 stkkiwi
-
200 ggrønne druer
-
200 gblåbær
-
100 gbjørnebær
-
1 stklime
-
1 pakkePiano® Vaniljesaus eller Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker
Slik gjør du det
-
1
Del jordbær og bringebær i fire og fordel i fine glass – pass på at de er gode å spise ut av, men smale nok til at frukten legger seg i lag.
-
2
Skjær skallet av appelsin og klementin, og skjær ut filetene mellom hinnene. Del i mindre biter og fordel i glassene.
-
3
Skjær skallet av ananas og del kvarter, skjær vekk den harde kjernen. Del i små biter og fordel i glassene. Skrell og del kiwi i biter, del druer i halve, og fordel kiwi og druer oppå ananasen.
-
4
Topp med blåbær og bjørnebær. Riv over litt limeskall og press noen dråper limejuice i hvert glass. Server med vaniljesaus.
Tips
Har du testet Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker? Perfekt hvis du ønsker en frisk dessert uten tilsatt sukker og med mindre fett.