Regnbue-fruktsalat i glass
Enkel
20min
En herlig fargefest av en dessert. Røde og blå bær, sitrus, ananas, kiwi og druer dandert i regnbuelag. Toppet med digg vaniljesaus.
4.0
(121)

Ingredienser
200 g
jordbær
100 g
bringebær
1 stk
appelsin
2 stk
klementin
½ stk
ananas
2 stk
kiwi
200 g
grønne druer
200 g
blåbær
100 g
bjørnebær
1 stk
lime
1 pakke
Piano® Vaniljesaus eller Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker
Slik gjør du

Tips
Har du testet Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker? Perfekt hvis du ønsker en frisk dessert uten tilsatt sukker og med mindre fett.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Velg de bær og frukter som er i sesong, slik at de er modne og sødmefylte. Sørg for at alle ingrediensene – også bær og frukter – er romtemperert ved tilberedning og servering. Hvis du skal lage en ”ekte” regnbue er rekkefølgen: rød, oransje, gul, grønn, blå, indigo, fiolett. Men du kan like fint legge adskilte lag av de fruktene og bærene du liker.



