
Regnbue-fruktsalat i glass
En herlig fargefest av en dessert. Røde og blå bær, sitrus, ananas, kiwi og druer dandert i regnbuelag. Toppet med digg vaniljesaus.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Del jordbær og bringebær i fire og fordel i fine glass – pass på at de er gode å spise ut av, men smale nok til at frukten legger seg i lag.
- 2
Skjær skallet av appelsin og klementin, og skjær ut filetene mellom hinnene. Del i mindre biter og fordel i glassene.
- 3
Skjær skallet av ananas og del kvarter, skjær vekk den harde kjernen. Del i små biter og fordel i glassene. Skrell og del kiwi i biter, del druer i halve, og fordel kiwi og druer oppå ananasen.
- 4
Topp med blåbær og bjørnebær. Riv over litt limeskall og press noen dråper limejuice i hvert glass. Server med vaniljesaus.
Tips
Har du testet Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker? Perfekt hvis du ønsker en frisk dessert uten tilsatt sukker og med mindre fett.
Tips
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


