Kombinasjonen av fløyelsmyk yoghurt, honningristede nøtter og syltetøy er forfriskende og veldig godt.
Enkel•1 t•4 personer
Ingredienser
10 ss usaltede nøtter
2 dl flytende honning
0.25 ts salt
8 ss syltetøy, med aprikos og fersken
6 dl TINE® Yoghurt Naturell
Slik gjør du
1
Forvarm stekeovnen til 100 °C. Ha nøttene på en stekeplate med bakepapir, og stek dem i ovnen i ca 30 minutter.
2
Hell honning over nøttene (du kan gjerne bruke mer honning enn det som står i oppskriften, prøv deg frem). Bland litt. Øk temperaturen på stekeovnen til 180 °C, og stek nøttene videre i ca 10 minutter. Følg nøye med, slik at de ikke blir brent. Ta stekeplaten ut av ovnen, og strø salt over. Avkjøl.
Tips
Du kan gjerne bruke ubehandlede nøtter. Hakk dem grovt.
3
Fordel syltetøy i porsjonsglass. Ha halvparten av yoghurten i glassene. Ha på honning og ristede nøtter, og deretter resten av yoghurten. Strø over ristede honningnøtter.
Tips
Det er mange typer syltetøy som passer perfekt sammen med yoghurt, som aprikos, fersken, eple. Velg din favoritt!
Lagre
Skriv ut
Del
Kremet yoghurt med honning og nøtter
Enkel
1t
Kombinasjonen av fløyelsmyk yoghurt, honningristede nøtter og syltetøy er forfriskende og veldig godt.