Skip to main content

Kremet yoghurt med honning og nøtter

Enkel
1t

Kombinasjonen av fløyelsmyk yoghurt, honningristede nøtter og syltetøy er forfriskende og veldig godt.

3.7
(36)
Next ImageKremet yoghurt med honning og nøtter

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

10 ss
usaltede nøtter
2 dl
flytende honning
0.25 ts
salt
8 ss
syltetøy med aprikos og fersken

Fremgangsmåte

  1. Forvarm stekeovnen til 100 °C. Ha nøttene på en stekeplate med bakepapir, og stek dem i ovnen i ca 30 minutter.

  2. Hell honning over nøttene (du kan gjerne bruke mer honning enn det som står i oppskriften, prøv deg frem). Bland litt. Øk temperaturen på stekeovnen til 180 °C, og stek nøttene videre i ca 10 minutter. Følg nøye med, slik at de ikke blir brent. Ta stekeplaten ut av ovnen, og strø salt over. Avkjøl.

    Tips

    Du kan gjerne bruke ubehandlede nøtter. Hakk dem grovt.

  3. Fordel syltetøy i porsjonsglass. Ha halvparten av yoghurten i glassene. Ha på honning og ristede nøtter, og deretter resten av yoghurten. Strø over ristede honningnøtter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter