
Eplesufflé
Sufflé kan være et risikoprosjekt, men velger du denne oppskriften, er du nesten garantert å lykkes.

Ingredienser
Antall porsjoner
1
Ingredienser
Tilbehør
Fremgangsmåte
- 1
Til denne oppskriften trenger du en suffléform på ca 1 liter. Sett stekeovnen på 175 °C.
- 2
Smelt smør, og pensle formen med smør.
- 3
Skrell eplene og ta ut kjernehus. Skjær resten i biter.
- 4
Legg eplene i den smurte suffléformen, og dryss over kanel og sukker.
- 5
Skill eggene. Bland vaniljekrem, eggeplommer og maizena. Stivpisk eggehvitene, og vend dem inn i blandingen. Hell røren over eplene i suffléformen.
- 6
Stek suffléen i ca. 50 minutter. Server straks, gjerne med litt pisket krem til.
Tips
Husk at gjestene skal vente på suffléen, og ikke suffléen på gjestene.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



