Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Eplesufflé

Middels
1t 10min

Sufflé kan være et risikoprosjekt, men velger du denne oppskriften, er du nesten garantert å lykkes.

3.7
(30)
Next ImageEplesufflé

Ingredienser

Antall porsjoner

1

Ingredienser

3 stk
syrlige eple
1 ss
kanel
2 ss
sukker
3 stk
egg
1 ss
maizena

Tilbehør

3 dl
vispet TINE® Kremfløte eller lett dessertfløte

Fremgangsmåte

  1. Til denne oppskriften trenger du en suffléform på ca 1 liter. Sett stekeovnen på 175 °C.

  2. Smelt smør, og pensle formen med smør.

  3. Skrell eplene og ta ut kjernehus. Skjær resten i biter.

  4. Legg eplene i den smurte suffléformen, og dryss over kanel og sukker.

  5. Skill eggene. Bland vaniljekrem, eggeplommer og maizena. Stivpisk eggehvitene, og vend dem inn i blandingen. Hell røren over eplene i suffléformen.

  6. Stek suffléen i ca. 50 minutter. Server straks, gjerne med litt pisket krem til.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Husk at gjestene skal vente på suffléen, og ikke suffléen på gjestene.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter