Eplekompott+m+nøttekrem

Eplekompott med nøttekrem

0
12
Enkel30 min
Lettvint og smakfull dessert med litt syrlige epler i kombinasjon med søt nøttekrem.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 5 stk
    epler
  • 3 ss
    sukker
  • 2 dl
    brygget te
  • 2 ss
    råsukker

Nøttekrem

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær eplene i centimeterstore terninger. Smelt sukkeret i en stekepanne sammen med eplebitene. Brun dem til sukkeret er gyllenbrunt. Tilsett teen og la det trekke til halvparten av væsken er igjen.

  2. 2

    Hakk nøttene og riv sjokoladen grovt. Visp fløten til krem og bland i nøtter, sjokolade og sukker. Server eplene lunkne med kremen.

Tips

Piano Vaniljesaus smaker også nydelig over varme epler.

Del denne oppskriften: