Eplekompott+m+nøttekrem

Eplekompott med nøttekrem

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Lettvint og smakfull dessert med litt syrlige epler i kombinasjon med søt nøttekrem.

Ingredienser

Antall porsjoner

5 stk epler
3 ss sukker
2 dl brygget te
2 ss råsukker

Nøttekrem

2 dl TINE Kremfløte
2 ss hasselnøtter
50 g hvit sjokolade
4 ss råsukker

Slik gjør du det

    1. Skjær eplene i centimeterstore terninger. Smelt sukkeret i en stekepanne sammen med eplebitene. Brun dem til sukkeret er gyllenbrunt. Tilsett teen og la det trekke til halvparten av væsken er igjen.
    2. Hakk nøttene og riv sjokoladen grovt. Visp fløten til krem og bland i nøtter, sjokolade og sukker. Server eplene lunkne med kremen.
Tips!

Piano Vaniljesaus smaker også nydelig over varme epler.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat