Håndkle og blad
Eplekompott+m+nøttekrem
(11)

Eplekompott med nøttekrem

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lettvint og smakfull dessert med litt syrlige epler i kombinasjon med søt nøttekrem.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

5 stkepler
3 sssukker
2 dlbrygget te
2 ssråsukker

Nøttekrem

2 dlTINE Kremfløte
2 sshasselnøtter
50 ghvit sjokolade
4 ssråsukker
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Skjær eplene i centimeterstore terninger. Smelt sukkeret i en stekepanne sammen med eplebitene. Brun dem til sukkeret er gyllenbrunt. Tilsett teen og la det trekke til halvparten av væsken er igjen.
    2. Hakk nøttene og riv sjokoladen grovt. Visp fløten til krem og bland i nøtter, sjokolade og sukker. Server eplene lunkne med kremen.
Blått hjerte
Tips!

Piano Vaniljesaus smaker også nydelig over varme epler.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat