Eplekompott+m+nøttekrem

Eplekompott med nøttekrem

0
  • Enkel
  • 30 min
Lettvint og smakfull dessert med litt syrlige epler i kombinasjon med søt nøttekrem.

Ingredienser

5 stk epler
3 ss sukker
2 dl brygget te
2 ss råsukker

Nøttekrem

2 dl TINE Kremfløte
2 ss hasselnøtter
50 g hvit sjokolade
4 ss råsukker

Slik gjør du det

    1. Skjær eplene i centimeterstore terninger. Smelt sukkeret i en stekepanne sammen med eplebitene. Brun dem til sukkeret er gyllenbrunt. Tilsett teen og la det trekke til halvparten av væsken er igjen.
    2. Hakk nøttene og riv sjokoladen grovt. Visp fløten til krem og bland i nøtter, sjokolade og sukker. Server eplene lunkne med kremen.
Tips

Piano Vaniljesaus smaker også nydelig over varme epler.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat