
Enkel eplekake i langpanne
Herlige og lettbakt eplekake i langpanne.

Ingredienser
Antall porsjoner
Eplekake
Sukker- og kanelblanding
Tilbehør
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 200 °C. Til denne oppskriften på eplekake, trenger du en langpanne.
- 2
Visp egg og sukker til eggedosis. Bland mel, bakepulver, og vaniljesukker. Bland dette forsiktig inn i eggedosisen vekselvis med melk og smør.
- 3
Skrell eplene og del i båter. Legg eplebåtene i en pose og rist slik at de blir dekket av sukker- og kanelblandingen.
- 4
Legg et bakepapir i langpannen. Hell kakedeigen i og trykk eplene i jevnt fordelt. Stek kaken midt i ovnen i ca 30 minutter. Server den hjemmelagde eplekaken med vispet krem, is eller vaniljesaus.
Tips
Hvis du ønsker det, kan du gjernen strø grovhakkede mandler på toppen av kaken sammen med sukker- og kanelblandingen.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

