Sjokoladedessert med mint

Sjokoladedessert med mint

11
  • Enkel
  • 30 min
Super og enkel dessert for alle som elsker kombinasjonen av sjokolade og mint. Moussen er laget med vaniljekesam og noen biter After Eight.

Ingredienser

Utstyr

Porsjonsskåler

Dessert med mint

6 plater after eight sjokolade eller annen mintsjokolade
3 ss Tinemelk® Lettmelk 1 % fett
100 g TINE Kremgo® Naturell
6 dl Kesam® Vanilje eller Mager (à 300 g)

Pynt

3 plater after eight sjokolade
6 stk mynteblader (kan sløyfes)

Slik gjør du det

    1. Smelt mintsjokoladen sammen med melk i vannbad.
    2. Rør sammen kremost og vaniljekesam. Bland forsiktig i den smeltede sjokoladen.
    3. Hell kremen i dessertskåler og la dem stå kjølig minst en times tid. Pynt med en halv sjokoladeplate og litt frisk mynte rett før servering.
Tips

Husk å beregne en time i kjøleskapet slik at den stivner før servering. Du kan fint lage den dagen før servering.

Kommentarer

  • felix

    4 år siden
    3ss kesam eller melk

     (0)


Det er mye kjærlighet i god mat