Håndkle og blad
Sjokoladedessert med mint
(5050)

Sjokoladedessert med mint

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Super og enkel dessert for alle som elsker kombinasjonen av sjokolade og mint. Moussen er laget med vaniljekesam og noen biter After Eight.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

Porsjonsskåler

Dessert med mint

6 platerafter eight sjokolade eller annen mintsjokolade
3 ssTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
100 gTINE Kremgo’® Naturell
6 dlKesam® Vanilje eller Mager (à 300 g)

Pynt

3 platerafter eight sjokolade
6 stkmynteblader (kan sløyfes)
BladBlad

Slik gjør du det

  • Dessert med mint

    1. Smelt mintsjokoladen sammen med melk i vannbad.
    2. Rør sammen kremost og vaniljekesam. Bland forsiktig i den smeltede sjokoladen.
    3. Hell kremen i dessertskåler og la dem stå kjølig minst en times tid. Pynt med en halv sjokoladeplate og litt frisk mynte rett før servering.
Blått hjerte
Tips!

Husk å beregne en time i kjøleskapet slik at den stivner før servering. Du kan fint lage den dagen før servering.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat