Sjokoladedessert med mint
Super og enkel dessert for alle som elsker kombinasjonen av sjokolade og mint. Moussen er laget med vaniljekesam og noen biter After Eight.
Enkel•30 min•6 personer
Ingredienser
Dessert med mint
- 6 plate after eight sjokolade, eller annen mintsjokolade
- 3 ss TINE® Lettmelk 1,0 % fett
- 100 g TINE® Kremgo® Naturell
- 6 dl Kesam® Vanilje laktosefri, eller Mager (à 300 g)
Pynt
- 3 plate after eight sjokolade
- 6 stykk mynteblad, (kan sløyfes)
Slik gjør du
1
Smelt mintsjokoladen sammen med melk i vannbad.
2
Rør sammen kremost og vaniljekesam. Bland forsiktig i den smeltede sjokoladen.
3
Hell kremen i dessertskåler og la dem stå kjølig minst en times tid. Pynt med en halv sjokoladeplate og litt frisk mynte rett før servering.
TipsHusk å beregne en time i kjøleskapet slik at den stivner før servering. Du kan fint lage den dagen før servering.