
Hvit sjokolademousse med kardemomme
Middels•300 min min
Imponer gjestene dine med luftig og herlig, hjemmelaget hvit sjokolademousse med et lett dryss av revet hvit sjokolade. Mmmm...
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 dl
-
1 tsmalt kardemomme
-
200 ghvit sjokolade
-
3 dl
-
3 stkeggehviter
Dryss
-
4 sshvit sjokolade
Slik gjør du det
-
1
Varm melk og kardemomme til kokepunktet. Ta kjelen av varmen. Hakk sjokoladen og løs den opp i den varme melken. Rør godt.
-
2
Visp fløten til krem. Visp eggehvitene stive.
-
3
Bland alt forsiktig sammen med en slikkepott for å bevare luftigheten. Fordel den hjemmelagde moussen i porsjonsskåler eller en stor dessertbolle. Sett den kjølig i 3-4 timer til moussen har satt seg.
-
4
Dryss over litt revet sjokolade, gjerne hvit.