Hvit sjokolademousse med kardemomme

(40)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

Imponer gjestene dine med luftig og herlig, hjemmelaget hvit sjokolademousse med et lett dryss av revet hvit sjokolade. Mmmm...

Antall porsjoner

Utstyr

Porsjonsformer

Ingredienser

1 dlTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
1 tsmalt kardemomme
200 ghvit sjokolade
3 dlTINE Kremfløte
3 stkeggehviter

Dryss

4 sshvit sjokolade
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Varm melk og kardemomme til kokepunktet. Ta kjelen av varmen. Hakk sjokoladen og løs den opp i den varme melken. Rør godt.
    2. Visp fløten til krem. Visp eggehvitene stive.
    3. Bland alt forsiktig sammen med en slikkepott for å bevare luftigheten. Fordel den hjemmelagde moussen i porsjonsskåler eller en stor dessertbolle. Sett den kjølig i 3-4 timer til moussen har satt seg.
    4. Dryss over litt revet sjokolade, gjerne hvit.

Tips:

Friske bær er også nydelig å servere til denne deilige sjokolademoussen.

 Les kommentarer (7)

Kommentarer

  Legg til kommentar