
Hvit sjokolademousse med kardemomme
Imponer gjestene dine med luftig og herlig, hjemmelaget hvit sjokolademousse med et lett dryss av revet hvit sjokolade. Mmmm...

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Dryss
Fremgangsmåte
- 1
Varm melk og kardemomme til kokepunktet. Ta kjelen av varmen. Hakk sjokoladen og løs den opp i den varme melken. Rør godt.
- 2
Visp fløten til krem. Visp eggehvitene stive.
- 3
Bland alt forsiktig sammen med en slikkepott for å bevare luftigheten. Fordel den hjemmelagde moussen i porsjonsskåler eller en stor dessertbolle. Sett den kjølig i 3-4 timer til moussen har satt seg.
- 4
Dryss over litt revet sjokolade, gjerne hvit.
Tips
Friske bær er også nydelig å servere til denne deilige sjokolademoussen.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



