Sjokolademousse med vaniljekesam

(104)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Kremet og deilig sjokolademousse som er magrere enn sine andre mousse-søstre takket være den gode vaniljekesamen. Det kan vi like!

Antall porsjoner

Utstyr

Porsjonskåler

Ingredienser

Sjokolademousse

2 stkeggeplommer
3 sssukker
1 sssterk, kokende kaffe
1 platemørk kokesjokolade
3 dlKesam® Vanilje
1 ½ dlTINE Kremfløte

Pynt

1 dlhøvlet eller grovrevet sjokolade, eller friske bær

Slik gjør du det

    1. Når du skal lage sjokolademousse, starter du med å vispe eggeplommene med sukker til det er porøst og luftig. Rør i kaffen.
    2. Bryt sjokoladen i biter og smelt den i en skål i vannbad eller i mikrobølgeovn. Rør sjokolade og kesam i blandingen.
    3. Visp fløten til en lett krem. Vend kremen forsiktig i blandingen.
    4. Fordel moussen i porsjonsskåler og la dem stå kjølig minst 1 time før servering.
    5. Pynt med høvlet sjokolade eller bær ved servering.

Tips:

Kjempegodt å servere sammen med litt friske bær og nytraktet kaffe.

Kommentarer

  Legg til kommentar