Skip to main content

Sjokolademousse med Kesam® Vanilje

Enkel
1t 15min

Kremet og deilig sjokolademousse som er magrere enn sine andre mousse-søstre takket være den gode vaniljekesamen. Det kan vi like!

3.9
(156)
Next ImageSjokolademousse med Kesam® Vanilje

Ingredienser

Antall porsjoner

Sjokolademousse

2 stk
eggeplomme
3 ss
sukker
1 ss
sterk, kokende kaffe
1 plate
mørk kokesjokolade

Pynt

50 g
sjokolade, grovhakket
50 g
mandler, grovhakket
12 stk
kirsebær

Fremgangsmåte

  1. Start med å piske eggeplommer og sukker til en luftig eggedosis. Rør inn kaffe.

  2. Smelt sjokoladen i en skål i vannbad eller mikrobølgeovn. Rør inn sjokolade og kesam.

  3. Pisk fløten til en lett krem og vend inn i resten av blandingen.

  4. Fordel sjokolademoussen i porsjonsskåler og la dem stå kjølig minst 1 time før servering. Pynt med hakket sjokolade, mandler og bær.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Kjempegodt å servere sammen med litt friske bær og nytraktet kaffe.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter