Sjokolademousse med vaniljekesam

Sjokolademousse med vaniljekesam

26
138
Enkel75 min
Kremet og deilig sjokolademousse som er magrere enn sine andre mousse-søstre takket være den gode vaniljekesamen. Det kan vi like!

Ingredienser

Antall porsjoner

Sjokolademousse

Pynt

  • 1 dl
    høvlet eller grovrevet sjokolade , eller friske bær

Slik gjør du det

  1. 1

    Når du skal lage sjokolademousse, starter du med å vispe eggeplommene med sukker til det er porøst og luftig. Rør i kaffen.

  2. 2

    Bryt sjokoladen i biter og smelt den i en skål i vannbad eller i mikrobølgeovn. Rør sjokolade og kesam i blandingen.

  3. 3

    Visp fløten til en lett krem. Vend kremen forsiktig i blandingen.

  4. 4

    Fordel moussen i porsjonsskåler og la dem stå kjølig minst 1 time før servering.

  5. 5

    Pynt med høvlet sjokolade eller bær ved servering.

Tips

Kjempegodt å servere sammen med litt friske bær og nytraktet kaffe.

Del denne oppskriften: