![Sjokolademousse med vaniljekesam](https://www.tine.no/_/recipeimage/w_160%2Ch_90%2Cc_fill%2Cx_1024%2Cy_748%2Cg_xy_center/recipeimage/o09eifs0hulyfqkaqfjc.jpg)
Sjokolademousse med Kesam® Vanilje
Enkel•75 min min
Kremet og deilig sjokolademousse som er magrere enn sine andre mousse-søstre takket være den gode vaniljekesamen. Det kan vi like!
Ingredienser
Antall porsjoner
Sjokolademousse
-
2 stkeggeplommer
-
3 sssukker
-
1 sssterk, kokende kaffe
-
1 platemørk kokesjokolade
-
3 dl
-
1 ½ dl
Pynt
-
50 gsjokolade , grovhakket
-
50 gmandler , grovhakket
-
12 stkkirsebær
Slik gjør du det
-
1
Start med å piske eggeplommer og sukker til en luftig eggedosis. Rør inn kaffe.
-
2
Smelt sjokoladen i en skål i vannbad eller mikrobølgeovn. Rør inn sjokolade og kesam.
-
3
Pisk fløten til en lett krem og vend inn i resten av blandingen.
-
4
Fordel sjokolademoussen i porsjonsskåler og la dem stå kjølig minst 1 time før servering. Pynt med hakket sjokolade, mandler og bær.
-
5