Sjokolademousse med Kesam® Vanilje
Kremet og deilig sjokolademousse som er magrere enn sine andre mousse-søstre takket være den gode vaniljekesamen. Det kan vi like!
Enkel•1 t 15 min•4 personer
Ingredienser
Sjokolademousse
- 2 stykk eggeplomme
- 3 ss sukker
- 1 ss sterk, kokende kaffe
- 1 plate mørk kokesjokolade
- 3 dl Kesam® Vanilje laktosefri
- 1.5 dl TINE® Kremfløte
Pynt
- 50 g sjokolade, , grovhakket
- 50 g mandler, , grovhakket
- 12 stykk kirsebær
Slik gjør du
1
Start med å piske eggeplommer og sukker til en luftig eggedosis. Rør inn kaffe.
2
Smelt sjokoladen i en skål i vannbad eller mikrobølgeovn. Rør inn sjokolade og kesam.
3
Pisk fløten til en lett krem og vend inn i resten av blandingen.
4
Fordel sjokolademoussen i porsjonsskåler og la dem stå kjølig minst 1 time før servering. Pynt med hakket sjokolade, mandler og bær.
5
TipsKjempegodt å servere sammen med litt friske bær og nytraktet kaffe.