Skip to main content

Fløtepudding med jordbær

Enkel
30min

Nydelig fløtepudding fylt med friske jordbær eller andre bær du liker. Puddingen er er nydelig å servere som dessert eller til kaffen i sommervarmen. Husk at puddingen må stå kaldt i ca 4 timer for å stivne før servering og kan godt lages dagen i forveien.

3.8
(20)
Next ImageFløtepudding med jordbær

Ingredienser

Antall porsjoner

Fløtepudding

4 dl
hakkede jordbær
0.5 dl
sukker
4 stk
gelatinplate
1 ts
vaniljesukker

Pynt

2 dl
jordbær
0.125 potte
sitronmelisse

Fremgangsmåte

  1. Rens bærene og del i mindre biter. Strø over sukkeret. Legg gelatinplater i kaldt vann i ca 7 minutter.

  2. Pisk fløten sammen med vaniljesukkeret. Klem vannet av gelatinplatene og smelt i eplejuice. La det avkjøles og rør blandingen i pisket krem. Rør i sukrede jordbær og hell i en randform. La puddingen stå kaldt i minst 4 timer.

  3. Løsne puddingen fra formen og hvelv den over på fat. Pynt med bær og grønne blader.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan bytte ut jordbær med andre ferske bær, feks blåbær eller bringebær.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter