Fløtepudding med jordbær
Nydelig fløtepudding fylt med friske jordbær eller andre bær du liker. Puddingen er er nydelig å servere som dessert eller til kaffen i sommervarmen. Husk at puddingen må stå kaldt i ca 4 timer for å stivne før servering og kan godt lages dagen i forveien.

Ingredienser
Porsjoner
Fløtepudding
Pynt
Slik gjør du
- 1
Rens bærene og del i mindre biter. Strø over sukkeret. Legg gelatinplater i kaldt vann i ca 7 minutter.
- 2
Pisk fløten sammen med vaniljesukkeret. Klem vannet av gelatinplatene og smelt i eplejuice. La det avkjøles og rør blandingen i pisket krem. Rør i sukrede jordbær og hell i en randform. La puddingen stå kaldt i minst 4 timer.
- 3
Løsne puddingen fra formen og hvelv den over på fat. Pynt med bær og grønne blader.
Tips
Du kan bytte ut jordbær med andre ferske bær, feks blåbær eller bringebær.