
Fløtepudding med jordbær
Nydelig fløtepudding fylt med friske jordbær eller andre bær du liker. Puddingen er er nydelig å servere som dessert eller til kaffen i sommervarmen. Husk at puddingen må stå kaldt i ca 4 timer for å stivne før servering og kan godt lages dagen i forveien.

Ingredienser
Antall porsjoner
Fløtepudding
Pynt
Fremgangsmåte
- 1
Rens bærene og del i mindre biter. Strø over sukkeret. Legg gelatinplater i kaldt vann i ca 7 minutter.
- 2
Pisk fløten sammen med vaniljesukkeret. Klem vannet av gelatinplatene og smelt i eplejuice. La det avkjøles og rør blandingen i pisket krem. Rør i sukrede jordbær og hell i en randform. La puddingen stå kaldt i minst 4 timer.
- 3
Løsne puddingen fra formen og hvelv den over på fat. Pynt med bær og grønne blader.
Tips
Du kan bytte ut jordbær med andre ferske bær, feks blåbær eller bringebær.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



