Fløtepudding med jordbær

(14)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Nydelig fløtepudding fylt med friske jordbær eller andre bær du liker. Puddingen er er nydelig å servere som dessert eller til kaffen i sommervarmen. Husk at puddingen må stå kaldt i ca 4 timer for å stivne før servering og kan godt lages dagen i forveien.

Antall porsjoner

Ingredienser

Fløtepudding

4 dlhakkede jordbær
½ dlsukker
4 stkgelatinplater
3 dlTINE Kremfløte
1 tsvaniljesukker
½ dlSunniva® Original Eplejuice

Pynt

Littjordbær
Littsitronmelisseblad

Slik gjør du det

    1. Rens bærene og del i mindre biter. Strø over sukkeret. Legg gelatinplater i kaldt vann i ca 7 minutter.
    2. Pisk fløten sammen med vaniljesukkeret. Klem vannet av gelatinplatene og smelt i eplejuice. La det avkjøles og rør blandingen i pisket krem. Rør i sukrede jordbær og hell i en randform. La puddingen stå kaldt i minst 4 timer.
    3. Løsne puddingen fra formen og hvelv den over på fat. Pynt med bær og grønne blader.

Tips:

Du kan bytte ut jordbær med andre ferske bær, feks blåbær eller bringebær.

Kommentarer

  Legg til kommentar