Fløtepudding med jordbær

Fløtepudding med jordbær

Kommentarer 1
  • Enkel
  • 30 min
Nydelig fløtepudding fylt med friske jordbær eller andre bær du liker. Puddingen er er nydelig å servere som dessert eller til kaffen i sommervarmen. Husk at puddingen må stå kaldt i ca 4 timer for å stivne før servering og kan godt lages dagen i forveien.

Ingredienser

Antall porsjoner

Fløtepudding

4 dl hakkede jordbær
½ dl sukker
4 stk gelatinplater
3 dl TINE Kremfløte
1 ts vaniljesukker
½ dl Sunniva® Original Eplejuice

Pynt

2 dl jordbær
⅛ potte sitronmelisse

Slik gjør du det

    1. Rens bærene og del i mindre biter. Strø over sukkeret. Legg gelatinplater i kaldt vann i ca 7 minutter.
    2. Pisk fløten sammen med vaniljesukkeret. Klem vannet av gelatinplatene og smelt i eplejuice. La det avkjøles og rør blandingen i pisket krem. Rør i sukrede jordbær og hell i en randform. La puddingen stå kaldt i minst 4 timer.
    3. Løsne puddingen fra formen og hvelv den over på fat. Pynt med bær og grønne blader.
Tips!

Du kan bytte ut jordbær med andre ferske bær, feks blåbær eller bringebær.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Renee

    6 år siden
    Kjempegod, kjølig dessert som jeg skal lage mer av. Smakte godt av jordbær, men eple.. nei det kjente jeg ikke noe til, Eplesmak eller ikke, meget god dessert som fikk meg til å tenke på min egen mormor og hennes mange gode desserter.

    Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat