Håndkle og blad
Fløtepudding med jordbær
(1414)

Fløtepudding med jordbær

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Nydelig fløtepudding fylt med friske jordbær eller andre bær du liker. Puddingen er er nydelig å servere som dessert eller til kaffen i sommervarmen. Husk at puddingen må stå kaldt i ca 4 timer for å stivne før servering og kan godt lages dagen i forveien.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Fløtepudding

4 dlhakkede jordbær
½ dlsukker
4 stkgelatinplater
3 dlTINE Kremfløte
1 tsvaniljesukker
½ dlSunniva® Original Eplejuice

Pynt

2 dljordbær
⅛ pottesitronmelisse
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Rens bærene og del i mindre biter. Strø over sukkeret. Legg gelatinplater i kaldt vann i ca 7 minutter.
    2. Pisk fløten sammen med vaniljesukkeret. Klem vannet av gelatinplatene og smelt i eplejuice. La det avkjøles og rør blandingen i pisket krem. Rør i sukrede jordbær og hell i en randform. La puddingen stå kaldt i minst 4 timer.
    3. Løsne puddingen fra formen og hvelv den over på fat. Pynt med bær og grønne blader.
Blått hjerte
Tips!

Du kan bytte ut jordbær med andre ferske bær, feks blåbær eller bringebær.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat