Fløtepudding med jordbær
Enkel•30 min min
Nydelig fløtepudding fylt med friske jordbær eller andre bær du liker. Puddingen er er nydelig å servere som dessert eller til kaffen i sommervarmen. Husk at puddingen må stå kaldt i ca 4 timer for å stivne før servering og kan godt lages dagen i forveien.
Ingredienser
Antall porsjoner
Fløtepudding
-
4 dlhakkede jordbær
-
½ dlsukker
-
4 stkgelatinplater
-
3 dl
-
1 tsvaniljesukker
-
½ dl
Pynt
-
2 dljordbær
-
⅛ pottesitronmelisse
Slik gjør du det
-
1
Rens bærene og del i mindre biter. Strø over sukkeret. Legg gelatinplater i kaldt vann i ca 7 minutter.
-
2
Pisk fløten sammen med vaniljesukkeret. Klem vannet av gelatinplatene og smelt i eplejuice. La det avkjøles og rør blandingen i pisket krem. Rør i sukrede jordbær og hell i en randform. La puddingen stå kaldt i minst 4 timer.
-
3
Løsne puddingen fra formen og hvelv den over på fat. Pynt med bær og grønne blader.