
Moccamousse
Kremet og herlig hjemmelaget sjokolademousse med karamell i bunnen.

Ingredienser
Antall porsjoner
Pynt
Fremgangsmåte
- 1
Ha ingrediensene til karamellen i en kjele. Kok forsiktig i ca. 30 minutter. Hell noen cm i porsjonsglass eller skåler. La det avkjøles ca. 2 timer i kjøleskapet.
Sjokolademousse
- 2
Smelt sjokoladen i vannbad eller mikroovnen. Pisk fløten til krem. Knus eggeplommene og rør dem forsiktig inn i kremen.
- 3
Rør tilslutt i sjokoladen når den er avkjølt. La det avkjøles i kjøleskapet i ca. 1 time før den fordeles over karamellen i glassene.
Pynt
- 4
Rist mandlene gylne i tørr stekepanne på middels varme. Strø mandlene over de ferdig porsjonerte dessertene rett før servering.
Tips
Husk å beregne noen timer for desserten å stivne før du skal servere den. Du kan fint også lage den 1-2 dager i forveien.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



