Skip to main content

Koldskål med kulturmelk

Enkel
15min

Koldskål eller koldtskål kan være enkel hverdagsdessert, brukes som mellommåltid eller til kvelds. Oppskriften er svært populær i Danmark og kan varieres med ulike typer frukt og bær.

4.2
(50)
Next ImageKoldskål med kulturmelk

Ingredienser

Antall porsjoner

Koldskål

1 stk
egg
4 ss
sukker
2 ss
sitronsaft
1 ts
vaniljesukker

Tilbehør

4 stk
grove havrekjeks eller kavring
2 dl
jordbær i skiver

Fremgangsmåte

  1. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Tilsett sitronsaft og vaniljesukker. Visk Kulturmjølk inn i eggeblandingen og sett bollen kaldt.

Tilbehør

  1. Ha koldskål i serveringsboller rett før servering. Knus kjeks og strø over. Server med jordbærskiver på toppen.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter