Fruktgrøt med melk
Fruktgrøt med melk er en gammel klassiker som er vel så god i dag. En rask, fruktig og frisk dessert.

Ingredienser
Til servering
Slik gjør du
- 1Skrell eple, plomme og fersken, fjern stein og kjerne og del i biter. 
- 2Kok eple mørt i vann og sukker, ca. 10 minutter. Ha i plommer og fersken og kok videre i 5 minutter. Tips Du fjerner skallet på plommer og fersken best ved å skjære et kryss på toppen og ha dem i kokende vann i 3 minutter. Ha dem rett over i isvann og dra av skallet. 
- 3Ta gryten av varmen. Rør ut potetmel i en skvett vann og tilsett i en tynn stråle under omrøring. Hold blandingen rett under kokepunktet. Den må ikke koke. 
- 4Hell grøten over i en serveringsbolle, dekk til med plast og avkjøl i kjøleskapet. Server med melk. 
Tips
Dette er en god måte å bruke overmoden frukt på. Du kan også bruke frukt som pære, aprikos og nektarin.


