Skip to main content

Skjørost med bakte bringebær og granola

Enkel
30min

Skjørost er perfekt som tilbehør til søte, bakte bringebær. Med knasende granola blir det en perfekt dessert.

3.9
(7)
Next ImageSkjørost med bakte bringebær og granola

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

8 dl
bringebær, fryste eller ferske
1 stk
vaniljestang
3 ss
sukker
2 ss
flytende honning
4 stk
stjerneanis

Til servering

2 dl
skjørost
1 dl
granola

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 210 °C.

  2. Splitt vaniljestang i to og skrap ut frøene. Vend frøene med bringebær, sukker og honning og fordel i små ildfaste porsjonsformer.

  3. Legg en stjerneanis i hver form og stek i ovnen i ca. 20 minutter. Topp med skjørost og granola før servering.

    Tips

    Bland gjerne skjørost med yoghurt for en mer kremet variant.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Har du ikke tid til å ovnsbake bringebærene, kan de også serveres friske. Bruk gjerne en blanding av forskjellige bær

Flere fristende oppskrifter