Cottage Cheese med bær og kornblanding

Cottage Cheese med hjemmelagd kornblanding

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Dette er like godt til dessert som til frokost. Med hjemmelaget kornblanding og masse friske bær gjør kombinasjonen til en fest.

Antall porsjoner

Ingredienser

250 g TINE Mager Cottage Cheese
2 ss flytende honning

Kornblanding

1 dl mandler
3 dl havregryn
1 dl ruggryn
1 dl kruskakli
1 dl havrekli
1 dl hvetekim
1 dl gresskarkjerner
2 dl rosiner

Til servering

3 dl friske bær

Slik gjør du det

    1. Grovhakk mandler og bland med havregryn, ruggryn, kruskakli, havrekli, hvetekim, gresskarkjerner og rosiner. Kornblandingen oppbevares i et tett glass.
    2. Server cottage cheese med litt av kornblanding, og topp med friske bær og flytende honning.
      Tips!

      Har du ikke friske bær kan du bruke syltetøy i stedet.

Tips!

Bruk gjerne din favorittkornblanding fra butikken om du ikke har tid til å blande din egen.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat