Cottage Cheese med hjemmelagd kornblanding
Enkel•15 min min
Dette er like godt til dessert som til frokost. Med hjemmelaget kornblanding og masse friske bær gjør kombinasjonen til en fest.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
250 g
-
2 ssflytende honning
Kornblanding
-
1 dlmandler
-
3 dlhavregryn
-
1 dlruggryn
-
1 dlkruskakli
-
1 dlhavrekli
-
1 dlhvetekim
-
1 dlgresskarkjerner
-
2 dlrosiner
Til servering
-
3 dlfriske bær
Slik gjør du det
-
1
Grovhakk mandler og bland med havregryn, ruggryn, kruskakli, havrekli, hvetekim, gresskarkjerner og rosiner. Kornblandingen oppbevares i et tett glass.
-
2
Server cottage cheese med litt av kornblanding, og topp med friske bær og flytende honning.
Tips
Har du ikke friske bær kan du bruke syltetøy i stedet.