Koldskål med kulturmelk

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Koldskål eller koldtskål kan være enkel hverdagsdessert, brukes som mellommåltid eller til kvelds. Oppskriften er svært populær i Danmark og kan varieres med ulike typer frukt og bær.

Antall porsjoner

Utstyr

Bruk gjerne ulike typer kavring eller bær

Ingredienser

Koldskål

1 stkegg
4 sssukker
2 sssitronsaft
1 tsvaniljesukker
1 lTINE Kulturmjølk

Tilbehør

4 stkgrove havrekjeks eller kavring
2 dljordbær i skiver
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

  • Koldskål

    1. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Tilsett sitronsaft og vaniljesukker. Visk Kulturmjølk inn i eggeblandingen og sett bollen kaldt.
  • Tilbehør

    1. Ha koldskål i serveringsboller rett før servering. Knus kjeks og strø over. Server med jordbærskiver på toppen.

Kommentarer

  Legg til kommentar