Koldskål med kulturmjølk

Koldskål med kulturmelk

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Koldskål eller koldtskål kan være enkel hverdagsdessert, brukes som mellommåltid eller til kvelds. Oppskriften er svært populær i Danmark og kan varieres med ulike typer frukt og bær.

Antall porsjoner

Ingredienser

Utstyr

Bruk gjerne ulike typer kavring eller bær

Koldskål

1 stk egg
4 ss sukker
2 ss sitronsaft
1 ts vaniljesukker
1 l TINE Kulturmjølk

Tilbehør

4 stk grove havrekjeks eller kavring
2 dl jordbær i skiver

Slik gjør du det

    1. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Tilsett sitronsaft og vaniljesukker. Visk Kulturmjølk inn i eggeblandingen og sett bollen kaldt.
  1. Tilbehør

    1. Ha koldskål i serveringsboller rett før servering. Knus kjeks og strø over. Server med jordbærskiver på toppen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat