Muffins med Vellagret Sveitser

Muffins med vellagret Sveitser

Kommentarer 0
  • Middels
  • 40 min
  • 20 min
Muffins med Sveitser er like deilig til lunsj som til kos på kvelden. De er også et ypperlig følge til god suppe.

Antall stykker

Ingredienser

25 g romtemperert TINE Meierismør
150 g hvetemel
3 ts bakepulver
1 ts salt
1 ½ dl lun Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
50 g honning
100 g valnøtter hakket
½ stk sitron (revet skall av)
150 g revet Sveitser Vellagret

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 180 °C.
    2. Smuldre smør, mel, bakepulver og salt i en bolle.
    3. Lun melk, honning, hakkede valnøtter og sitronskall i en kjele.
    4. Hell melkeblandingen i bollen med smør, mel, bakepulver og salt-blandingen. Bland dette til en masse og vend inn Vellagret Sveitser (behold litt av osten til topping på muffinsene).
    5. Fordel blandingen i smurte muffinsformer. Dryss resten av osten på toppen før steking.
    6. Stek muffinsene på 180 °C i 20 minutter. Spis muffinsene som de er eller del i to og fyll med ost og skinke.
Tips!

Muffinsene smaker like godt med en annen fastost som Jarlsberg, Norvegia, Cheddar eller Balsfjord.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat