
Saftige rundstykker med Kesam®
Kesam® gjør at rundstykkene holder seg saftige lenger og smuldrer mindre. 1 porsjon holder til ca. 20 rundstykker.

Ingredienser
Antall porsjoner
1
Ingredienser
Til pensling:
Dryss:
Fremgangsmåte
- 1
Smuldre gjær i en bakebolle og hell over lunket vann (37°C). Rør til gjæren er oppløst. Tilsett salt, Kesam og det meste av melet.
- 2
Arbeid deigen godt, gjerne i en maskin, til den kjennes smidig og glatt og ikke klisser. La deigen heve på et lunt sted under plast i ca. 30 minutter.
- 3
Ha deigen på bakebordet, elt den og del den i to. Trill pølser som deles i 10 deler hver. Trill rundstykker og sett dem på stekeplaten.
- 4
Sett stekeovnen på 220 °C.
- 5
La rundstykkene etterheve på et lunt sted under plast i ca. 20 minutter. Pensle med sammenvispet egg og dryss over gresskarfrø.
- 6
Stek rundstykkene midt i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



