Pannebrød med kefir og brunost

Pannebrød med kefir og brunost

0
2
Enkel30 min
Visste du at du kan lage brød i stekepannen? Med pannebrød er veien kort til nystekt brød både til frokost og kvelds. Pannebrødene er iblandet brunost, som gjør dem spiseklare rett fra pannen.

Ingredienser

Antall stykker

Slik gjør du det

  1. 1

    Riv kjøleskapskald brunost.

  2. 2

    Bland Møllerens kornbrød, bakepulver og solsikke- og/eller gresskarkjerner i en bakebolle. Tilsett litt og litt av brunosten og rør om slik at melblandingen omslutter osten.

  3. 3

    Bland inn kefir og vann i det tørre og rør sammen.

    Tips

    Hell vannet i kefir-kartongen, rist, så får du med deg alt av kefiren.

  4. 4

    Fordel 2-3 spiseskjeer røre i en stekepanne eller på en takke. Trykk røren eventuelt litt ut med baksiden av en våt spiseskje til ønsket størrelse.

  5. 5

    Stek pannebrødene på middels varme til de er gylne på begge sider.

    Tips

    Pannebrødene kan fryses. De kan da varmes i 2 minutter i en brødrister. 

Tips

Til denne oppskriften er det fint å bruke opp brunostrester. Ta vare på brunostrestene i fryseren og bruk som naturlig søtning i bakverk, revet over havregrøt eller i vaffelrøren.  

Del denne oppskriften: