Pannebrød med kefir og brunost

Pannebrød med kefir og brunost

0
0
Enkel30 min
Hva med nystekt brød til både frokost og kvelds? I denne oppskriften steker vi røren i en stekepanne eller på takke. Brødene blir luftige og klar til å spise med iblandet brunost som pålegg.

Ingredienser

Antall stykker

Slik gjør du det

  1. 1

    Riv kjøleskapskald brunost.

  2. 2

    Bland Møllerens kornbrød, bakepulver og solsikke- og gresskarkjerner i en bakebolle. Tilsett litt og litt av brunosten og rør om slik at melblandingen omslutter osten.

  3. 3

    Bland inn kefir og vann i det tørre og rør sammen.

    Tips

    Hell vannet i kefir-kartongen, rist, så får du med deg alt av kefiren.

  4. 4

    Fordel 2-3 spiseskjeer røre i en stekepanne eller på en takke. Trykk røren eventuelt litt ut med baksiden av en våt spiseskje til ønsket størrelse.

  5. 5

    Stek pannebrødene på middels varme til de er gylne på begge sider.

    Tips

    Pannebrødene kan fryses. De kan da varmes i 2 minutter i en brødrister. 

Tips

Til denne oppskriften er det fint å bruke opp brunostrester. Ta vare på brunostrestene i fryseren og bruk som naturlig søtning i bakverk, revet over havregrøt eller i vaffelrøren.  

Del denne oppskriften: