Pannebrød med kefir og brunost
Enkel•30 min min
Visste du at du kan lage brød i stekepannen? Med pannebrød er veien kort til nystekt brød både til frokost og kvelds. Pannebrødene er iblandet brunost, som gjør dem spiseklare rett fra pannen.
Ingredienser
Antall stykker
-
125 gTINE® Gudbrandsdalsost , revet
-
500 gMøllerens Kornbrød
-
10 gbakepulver (ca. 2,5 ts)
-
100 gsolsikkekjerner eller gresskarkjerner
-
5 dl
-
2 ½ dlvann
Slik gjør du det
-
1
Riv kjøleskapskald brunost.
-
2
Bland Møllerens kornbrød, bakepulver og solsikke- og/eller gresskarkjerner i en bakebolle. Tilsett litt og litt av brunosten og rør om slik at melblandingen omslutter osten.
-
3
Bland inn kefir og vann i det tørre og rør sammen.
Tips
Hell vannet i kefir-kartongen, rist, så får du med deg alt av kefiren.
-
4
Fordel 2-3 spiseskjeer røre i en stekepanne eller på en takke. Trykk røren eventuelt litt ut med baksiden av en våt spiseskje til ønsket størrelse.
-
5
Stek pannebrødene på middels varme til de er gylne på begge sider.
Tips
Pannebrødene kan fryses. De kan da varmes i 2 minutter i en brødrister.